-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 29

„Mesijus x Münpauzn“ pristatys klipą taip, kaip dar niekas nedarė

Šviežios lietuviškos elektroninės muzikos ambasadoriai „Mesijus x Münpauzn“, šį sezoną jau surengę koncertą per modifikuoto automobilio kolonėles, tikrai nedarytų įprasto vaizdo klipo pristatymo. Šį ketvirtadienio vakarą jo premjera vienu metu vyks net 87 ekranuose.
„Mesijus x Münpauzn“
„Mesijus x Münpauzn“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 MC Mesijus Muzika

„Tai pirmas toks renginys, kiek mums žinoma, visame pasaulyje: pirmas vaizdo klipo pristatymas buitinės technikos parduotuvėje, per visų televizorių ekranus vienu metu. Nusprendėme, kad tegul viskas vyksta miesto mastais, mažiukus ir nepastebimus „sekretus“ kiti gali gaminti, o man patinka masyvūs dalykai“, – su šypsena kalba Žygimantas Kudirka-MC Mesijus, kiek anksčiau užvaldęs visas Vilniaus švieslentes.

Šiandien jis išgyvens šlovės akimirką prekybos ir pramogų centro „Ozas“ buitinės technikos parduotuvėje „Topo Centras“. Ten išrikiuotoje televizorių virtinėje vienu metu ir startuos vaizdo klipas.

Jis susuktas Mesijaus ir Münpauzn kūriniui „#tupinigusiurblys“ iš albumo „#uzgrotu“, kuriame pasakojama žmogaus evoliucija „nuo gimdos iki grabo lentos“.

Asmeninio albumo nuotr./Kadras iš klipo „Pinigų siurblys“
Asmeninio albumo nuotr./Kadras iš klipo „Pinigų siurblys“

„Tai kompiuterinės grafikos animacija, kuri mus nukelia į turą po dirbtinį, pinigais aptekusį miestą. Ir per tokį miestą skrenda pinigų siurblys ir siurbia pinigus, – pasakojo MC Mesijus. – Klipą kūrė tarp Lietuvos ir Vokietijos judantis vaizdo menininkas Adomas Žudys. Šis darbas buvo kuriamas gerą pusmetį, vien jį išeksportuoti užtruko kone 170 valandų.“

Klipo pristatymo pradžia – šį ketvirtadienį, 19 val. „Ateikite ir pamatysime, kaip mums pavyks įgyvendinti tai, apie ką iki šiol negalėjome net pagalvoti“, – kviečia MC Mesijus.

Asmeninio albumo nuotr./„Mesijus x Münpauzn“
Asmeninio albumo nuotr./„Mesijus x Münpauzn“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius