-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 28

„Metal On Metal“ vyksta į muzikos turą per Lietuvą

 Remiksavimo olimpiados prizininkai, galūnių kapotojai ir raudonų kombinezonų dėvėtojai „Metal On Metal“ skelbia pirmojo turo per Lietuvą pradžią.  
Grupė „Metal On Metal“
Grupė „Metal On Metal“ / Rūtos Jankauskaitės nuotr.

Turas sutampa su didelėmis naujienomis - naujų singlų „Damn!“ ir „Bastard“ pristatymu, specialaus mini albumo su negirdėtais remiksais pardavimo pradžia ir šviežio vaizdo klipo „Bastard“, filmuoto Australijoje, premjera.
 
Pirmiausiai trijulė ir du pastiprinantys muzikantai spalio 30 dieną aplankys įspūdžiais dosnų Marijampolės klubą „Luną“.
 
Kitą dieną (spalio 31 d.) metalistai persiplėš per pusę, nes „Nesakyk Mamai!“ proga „Gravity“ pils midų į gerbėjų rankoves. Juos pakeis griausmingi naujokai Name-Free su savo gyvu pasirodymu. Tuo metu metalo kalvė pradės veikti Druskininkuose, kur „Dangaus skliaute“ įvyks gyvas „Metal On Metal“ koncertas ir galiausiai viskas vėl sugrįš į Vilnių. „Tai reikia pamatyti savo akimis“, – pasakė grupės turo vadybininkas prof. Algimantas Kazlauskas.
 
Kitą savaitę grupė koncertuos Vilniuje, po savaitės - Kaune, dar vėliau gyvi apsireiškimai įjungs įtampą Panevėžyje ir Šiauliuose.
 
Apie turą pakalbinti metalistai tik skėsčiojo rankomis ir nesugebėjo artikuliuoti kaip jaučiasi. Žurnalistai buvo kantrūs ir supratingi - juk vyrai rimtai repetuoja. Ypač naująjį kūrinį, kurio darbinis pavadinimas yra „Money For Nothing“,atliktą per „MTV B-day“.
 
„Nesakyk Mamai!“ vakarėlis, tuo tarpu, nesiruošia būti kuklus ir bus pavadintas „Metalo laužas“. „Gravity“ bus prifarširuotas metalo arba panašaus laužo, metalinių protezų, veiks greitojo suvirinimo būrelis. Svečiai Helovyno proga kviečiami mesti iššūkį ir išsileisti plaukus, įsisegti kniedes bei užsivilkti odines striukes ir išlaisvinti vidinį metalistą (Palmira tikina, kad tai daug naudingiau, nei vidinis emo).
 
Atgavę kvapą, jei tai įmanoma, „Metal On Metal“ pristatys ir specialiai Lietuvai išleistą kompaktinę plokštelę, kurioje bus įtraukti kūriniai „Damn!“ ir „Bastard“, jų remiksai, atlikti The Sneekers, Andriaus Alien iš Happyendless, ir dar keli „eina sau!“ siurprizai. Kompaktinę plokštelę (lietuviškai - „sydy“) bus galima nusipirkti ir arba klausytis, arba pasikabinti ant automobilio veidrodėlio - tokiu būdu jis neš sėkmę.
 
Metalurginės naujienos tuo nesibaigia, nes grupė lapkričio pabaigoje surengs naujojo vaizdo klipo „Bastard“ premjerą. Jis filmuotas, kad ir kaip tai būtų nepaaiškinama protu, Australijoje su kiniečių stalo tenisininkėmis, jame bus smokingų ir kraujo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius