-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 03

Monika Linkytė su styginių kvintetu Šv. Kotrynos bažnyčioje pristatys naują dainą

Likus porai savaičių iki renginio išparduoti visi bilietai, specialiai visiems kūriniams kuriamos aranžuotės, milžiniškas repeticijų kiekis – iki smulkmenų apgalvotas ir laukiamiausias Monikos Linkytės koncertas „Muzika sielai” klausytojų širdis palies jau šį penktadienį. 
Monika Linkytė su styginių kvintetu
Monika Linkytė su styginių kvintetu / H.Draugelio nuotr.
Temos: 1 Monika Linkytė

„Labai laukiu šio koncerto. Net keista kaip greitai prabėgo laikas. Atrodo, ką tik, kartu su komanda pradėjome dėlioti idėjas, planus, o dabar matom, jog liko vos kelios dienos”, – su jauduliu pasakoja atlikėja.

„Šiuo metu svarbiausia – „neišsitaškyti”, nedalinti savęs po mažą dalelę, bet siekti bendrumo, koncentracijos svarbių dalykų link ir visumos gėrio,” – itin atsakingai į koncertą žiūri dainininkė.

Šv.Kotrynos bažnyčioje Monika Linkytė pasirodys su ypatingu sąstatu – styginių kvintetu.

H.Draugelio nuotr./Monika Linkytė su styginių kvintetu
H.Draugelio nuotr./Monika Linkytė su styginių kvintetu

„Styginiai man visuomet buvo ir yra instrumentai, kuriantys jaukumą ir jautrumą. Viskas taip nauja ir kuria malonų jaudulį mano širdyje”, – atvirauja dainininkė.

Monika Linkytė atskleidžia, jog susirinkusiųjų Šv. Kotrynos bažnyčioje laukia staigmena. Koncerto metu atlikėja  pristatys naują, savo kūrybos dainą.

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A apdovanojimuose triumfavusi Monika Linkytė: „Man gaila, kad muzika, kuri turėtų suvienyti, visus taip supriešina

„Šią dainą parašiau dar vasarą, bet vis nedrįsdavau kažkam parodyti, o dabar padarysiu tai prieš pilnutėlę Šv.Kotrynos bažnyčią”.

„Jaučiu atsakomybę, jaudinuosi, bet tikiu, kad jau metas. Nėra ko delsti” – likus porai dienų iki specialiai, kartu su styginių kvintetu kurtos programos pristatymo Šv. Kotrynos bažnyčioje, teigia Monika Linkytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš 5 metus „Lietuvos talentuose“ Vytauto Šapranausko kvočiama Monika Linkytė nuspėjo savo ateitį

VIDEO: Monika Linkytė - Krentu žemyn (su styginiu kvintetu)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius