-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 31

Muzikinio realybės šou finalistės Valdos naujametinė staigmena – daina „Bandau“: įvertinkite

Muzikinio realybės šou „Aš – Superhitas“ superfinalistė Valda Ridikaitė jau ne kartą eksperimentuoja — dalinosi savo dainomis kartu su vaizdo klipais „Man Taip“ bei „Tuk Tuk“, kadaise pagelbėjo ir aktoriui Mariui Repšiui įrašant autorinę dainą „Mano respublikoj niekados nesninga“. Šį kartą mergina pristato dainą „Bandau“. „Pagaliau jaučiuosi rami — tiek dainos, tiek vizualizacijos idėja gavosi būtent tokia, kokią įsivaizdavau, tad daina yra man labai artima“, – prisipažįsta Valda.
Valda Ridikaitė
Valda Ridikaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Kalba apie opias visuomenės problemas

Atlikėja teigia, jog daina kalba apie šiuo metu labai opias visuomenės problemas — skubėjimą, depresiją, kankinamą nerimą bei nemigą, kurios kartais priveda netgi prie savižudybės.

„Daina ir vizualizacija talpina daug įvairių idėjų. Vien jos pavadinimas „Bandau“ kalba ir apie mano nepasidavimą, bandymą paliesti klausytojų širdis. Vaizdo klipas — judanti nuotrauka — simbolizuoja atitirpimą, išsilaisvinimą iš slogių minčių.

Asmeninio albumo nuotr./Valda Ridikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Valda Ridikaitė

Ši daina apie mano 2019-uosius metus, dėl šios priežasties išleidžiu ją kiek neįprastu metu – norėjau simboliškai palikti ją šiems metams. Metai, kupini nerimo, kupini ieškojimo savęs ir kitų, ramybės ieškojimo. Būta naktų, kada naktimis gelbėdavo gitara ar gilus kvėpavimas — apie tai šneka ir daina“, – tikina V.Ridikaitė.

Gitaristė nestokoja ir humoro: „Daina labai tinka ir Naujųjų metų šventei — nesigilinantiems sausio pirmąją būtų labai aktuali priedainio eilutė „Man tik reikia miegot, Man tik reikia kvėpuot“. Taip, kad daina tinka ir per daug visiems!“

Naują kūrinį galite išgirsti čia:

VIDEO: Valda - Bandau

Džiaugiasi nauja patirtimi

Valda teigia, jog šią dainą brandino beveik visus metus. Prie dainos gimimo šįkart prisidėjo kauniečiai gitaristas bei muzikos prodiuseris, prisidėjęs prie tokių atlikėjų kaip Antturi bei grupės Mannazz, Dominykas Loda bei Darius Karkauskas, kartu savo duetą įvardinantys kaip „White Space“.

„Džiaugiuosi, jog šįkart tarp muzikos garsų nepamečiau savo stiliaus. Be to, jau 6 metus planavom sukurti kažką kartu su Dominyku“, – įspūdžiais dalinasi dainų kūrėja.

Asmeninio albumo nuotr./Valda Ridikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Valda Ridikaitė

Prie vaizdo šį kartą mergina dirbo su kupiškėnais Gediminu Legu bei Vilmantu Krisčiūnu: „Dėl šio fakto taip pat labai džiaugiuosi. Didžiuojuosi savo miesteliu ir kalnu talentingų žmonių ten. Pajungti jėgas su talentingais kraštiečiais visada daugiau nei gera.“

Gitaristė Valda bijo kalbėti apie ateitį, tačiau neslepia, jog svajonių galvoje dar ne viena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius