-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 03

Muzikinis duetas „Madisko“ kartu su Marija Berže pristato naują vasarišką kūrinį

Muzikos pasaulyje ne naujokais esanti grupė „Madisko“, kurią sudaro didžėjus, naktinių klubų rezidentas Mykolas Gutauskas – DJ Mikas ir muzikos prodiuseris Algis Drėma, kartu su įvairių muzikos projektų dalyve charizmatiškąja atlikėja Marija Berže pristato naują vasarišką kūrinį „Let me smoke you“.
„Madisko“, Marija Beržė
„Madisko“, Marija Beržė / Asmeninio albumo nuotr.

Grupė „Madisko“ naujam kūriniui ieškojo naujos vokalistės. Mykolas prisiminė seną pažįstamą Marija Beržę, kuri šiuo metu intensyviai užsiima kūryba ir dainavimu bei dalyvauja įvairiuose projektuose. „Madisko“ nusiuntė dainos projektą Marijai ir ji paklausiusi mielai sutiko prisidėti prie kūrinio tolesnio kūrimo ir vystymo. Atlikėja atsiuntė savo sukurtą dainos tekstą, kuris „Madisko“ patiko, tad komanda susibūrė ir taip gimė bendras kūrinys pavadinimu „Let me smoke you“.

Asmeninio albumo nuotr./Marija Beržė ir „Madisko“ – „Let me smoke you“
Asmeninio albumo nuotr./Marija Beržė ir „Madisko“ – „Let me smoke you“

Nuo pat grupės sukūrimo pradžios buvo gvildenama idėja siekti naujovių ir bandyti dirbti su visiškai skirtingais atlikėjais, tokiu būdu atrandant skirtingus skambesius.

„Ieškojome naujo vokalo. Esame atviri naujoms idėjoms ir naujam skambesiui, todėl dirbame bei eksperimentuojame vis su kitais atlikėjais. Ir būtent todėl paklausę Marijos Beržės nusprendėme pasiūlyti jai prie mūsų prisidėti. Marija pasiklausiusi atsiųsto kūrinio namuose įrašė savo sukurtą tekstą ir atsiuntė grupei. Toliau darbas vyko pas Algį Drėmą studijoje: „Daug eksperimentavome, bandėme ir galiausiai radome visiems tinkantį ir patinkantį variantą“, – teigė „Madisko“.

„Sulaukusi Mykolo – Dj Mikas žinutės su pasiūlymu pabandyti bendradarbiauti labai apsidžiaugiau ir, žinoma, sutikau. Paklausius muzikos, kurią atsiuntė „Madisko“, galvoje savaime ėmė dėliotis vokalo partija bei tekstas. Tarp savo kuriamų tekstų radau vieną motyvą, kuris man atrodė kaip tik, todėl jį išplėtojau ir taip kone nejučia gimė nuodėminga ir seksualumo prieskoniu „pagardinta“ frazė – let me smoke you“, – šypsosi atlikėja Marija Beržė.

Kaip pasakoja DJ Mikas – Mykolas, jis susapnavo šio kūrinio trimito melodiją, tuomet pabudęs ją užrašė ir taip atsirado trimito partija, kurią sugroti komanda pasikvietė savo seną bičiulį Antaną Ruzgą iš grupės „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“. Antanas mielai sutiko prisidėti ir įgrojo Mykolo susapnuotą melodijos motyvą, kuris kūriniui suteikė dar įdomesnį ir skanesnį skambesį.

Asmeninio albumo nuotr./Marija Beržė
Asmeninio albumo nuotr./Marija Beržė

Naujo kūrinio tikslas yra perduoti pozityvias, vasariškas, linksmas, atpalaiduojančias ir kartu šiek tiek nuodėmingas emocijas – juk vasara būtent apie tai ir yra!

Atlikėjai kviečia klausyti, šokti ir pažada klausytojams dovanoti dar daugiau vasariškos ir nuotaiką keliančios šokių muzikos!

„Madisko” ft. Marija Beržė – „Let me smoke you“:

VIDEO: Madisko - Let Me Smoke You (ft. Marija Berze)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius