-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 06

„Muzikos salė | Gyvai“ pristato: charizmatiškasis Gabrielius Vagelis ir merginų grupė „Graži ir Ta Galinga“

Kokybiškos muzikos gerbėjai kiekvieną savaitę gali mėgautis gyvais pasirodymais virtualioje AGATA LT „Youtube“ scenoje. Šios savaitės koncertų ciklo „Muzikos salė | Gyvai“ programoje – dainininkas Gabrielius Vagelis ir muzikos grupė „Graži ir Ta Galinga“.
Muzikos grupė „Graži ir Ta Galinga“
Muzikos grupė „Graži ir Ta Galinga“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.

Į virtualią erdvę persikėlęs koncertų ciklas „Muzikos salė | Gyvai“ nuo kovo mėnesio kiekvieną antradienį ir penktadienį 20 val. suburia klausytojus į jaukius muzikos vakarus. Analogų neturintis renginys žada dar šešias muzikinio jaudulio kupinas savaites AGATA LT „Youtube“ kanale.

Balandžio 6 d. virtualioje AGATA LT scenoje pasirodys žinomas dainų autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis – gerbėjams jis pristatys savo antrą, naujausią mini albumą „25“, kuriame klausytojai galės atrasti savitą, pasiilgtą ryšį su pačiais brangiausiais.

„Naujajame mano albume nugulė dainos apie santykius ir mums brangius žmones, kurie atsirado mūsų gyvenime dar labai seniai arba su kuriais susipažinome netikėtai, bet norime, kad jie pasiliktų visą likusį gyvenimą. Mano dainose nerasite konkrečių ir tiesmūkų dalykų, man smagu, kad žmonės patys parašo, ką jie pajaučia dainoje“, – naujus kūrinius pristato G.Vagelis.

Atlikėjas pasakoja, kad daugiau nei prieš metus, jis turėjo galimybę pristatyti savo pirmąjį albumą „Vėjai ir vanduo“ būtent „Muzikos salė“ scenoje, tad sugrįžti čia, nors ir virtualiu formatu – jam yra labai svarbus įvykis.

„Aš be proto laukiu grįžti į sceną, kad ir virtualią, labai pasiilgau šio jausmo. Džiaugiuosi, kad net karantino metu turime tokią galimybę dovanoti savo muziką ir emocijas nesuskaičiuojamai miniai žmonių“, – su nekantrumu pasakoja atlikėjas.

Balandžio 9 dieną G.Vagelis vietą virtualioje scenoje užleis unikaliai merginų grupei „Graži ir Ta Galinga“, kurių dainose galima išgirsti užuominų apie istorines asmenybes.

„Mūsų albumas yra kitoks nei visų, nes jis turi sirupinio skonio. Kuriame dainas apie stiprias ir galingas visų laikų moteris, kuriose ieškome dalelės savęs. Mūsų dainos ir apie močiutes, mamas, mergaites – dideles ir mažas, keliaujančias per įvairius gyvenimo etapus“, – teigia merginų grupė „Graži ir Ta Galinga“.

„Turinį koncertui atrinkome specialiai. Bibliotekose ieškojome įdomių moterų istorijų – garsių, žinomų Lietuvoje ir tų, kurios yra pamirštos ar apipintos stereotipais. Pastarąsias siekiame atskleisti kitokia spalva. Moterys – tiek įžymios, tiek mūsų rato – visos tampa įkvėpimo šaltiniu kurti. Mūsų kūryboje galima rasti tautosakos fragmentų – nesinori pamesti to, kas esame“, – pabrėžia „Graži ir Ta Galinga“.

„Muzikos salė | Gyvai“ koncertų cikle pasirodys visas būrys įvairaus žanro kūrėjų. Iki pat gegužės pabaigos, antradieniais ir penktadieniais 20 val. AGATA LT „YouTube“ kanale pasirodys: GIEDRĖ, Planeta Polar, The Schwings Band, Jurijus Veklenko, Kazimieras Likša, Aistė Smilgevičiūtė ir Skylė, Bjelle, Deeper Upper, Gintė, CinAmono, Andrius Kaniava, Gabrielė Vilkickytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius