Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 04 01

Natalija Bunkė pristato naują dainą ir jaudinantį vaizdo klipą: „Ji skambės per mano vestuves“

Scenos diva tituluojama atlikėja Natalija Bunkė savo gerbėjams pristato naują dainą „Aš savo laimę radau“ ir jaudinantį jos vaizdo klipą. Šiuo nelengvu laikotarpiu žinoma moteris kviečia visus prisiminti savo pačias šilčiausias gyvenimo akimirkos ir jomis dalintis su kitais.
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus / Asmeninio albumo nuotr.

Pristatydama savo naują dainą ir vaizdo klipą dainininkė džiaugėsi, kad vos tik interneto platybėse atsidūręs kūrinys iš karto sulaukė nuostabių atsiliepimų ir laiškų, ką ši daina jiems priminė, kokias emocijas sukėlė.

Dėkodama gerbėjams už palaikymą, Natalija Bunkė tikisi, kad daina „Aš savo laimę radau“ sunkiu metu suteiks pozityvumo, optimizmo, primins visiems, kas šiuo metu svarbiausia. O tai – patys artimiausi.

Dainos klipe sugulė nuoširdžiausi jos ir sužadėtinio Egdaro prisiminimai, vaizdai iš kelionių, net išskirtinės akimirkos iš jųdviejų sužadėtuvių. Vaizdo klipe užfiksuotos akimirkos iš kone trejų metų jųdviejų draugystės, kuri buvo kupina laimės, nuotykių, juoko ir netikėtumų.

O užsikrėsti pozityvių emocijų virusu ir su kitais taip pat dalytis šiltomis akimirkomis Natalija kviečia ir savo gerbėjus.

„Mes šiuo metu daug laiko praleidžiame namuose, tarp keturių sienų, jau išties pavargę ar net sunerimę, todėl labai norisi prisiminti pačias gražiausias akimirkas, laiką drauge, nuotraukose užfiksuotą laimę ir meilę. Dabar tas metas, kai turime vienas kitą mylėti, suprasti, palaikyti“, – sako Natalija.

Kūrinys „Aš savo laimę radau“ gimė kartu su prodiuseriu Arvydu Martinėnu-Vudžiu, o tai yra jau ne pirma daina, kurią duetas paverčia tikrais hitais. Kūrinys „Aš skrendu“ tapo vienu populiariausiu radijo stotyse, suskambo net muzikiniuose apdovanojimuose M.A.M.A 2019. Tiesa, naujas kūrinys kupinas kiek kitokių emocijų. Kaip juokiasi Natalija, ši daina puikiai ir tinka vestuvėms.

„Jau įsivaizduoju mūsų vestuvių šokį pagal šitą dainą, – juokiasi Natalija. – Kai tik Vudis parašė šį kūrinį, iš karto įsivaizdavau, kaip atrodys vaizdo klipas, nes mūsų gyvenimas yra pakankamai spalvingas ir nuotaikingas. Labai džiaugiuosi, kad mano gyvenime pagaliau atsirado žmogus, kuris sugebėjo mane sutramdyti. Visko gyvenime buvo ir pagaliau – savo gyvenime suradau šį nuostabų vyrą.“

Įvertinkite naują Natalijos Bunkės dainą:

VIDEO: Natalija Bunkė - Aš savo laimę radau

Dėkodama gerbėjams už palaikymo žinutes, Natalija džiaugiasi, kad ši daina klausytojams kelia pačius įvairiausius jausmus, neretai gerbėjai pripažįsta, kad kūrinys jiems net išspaudžia ašarą.

„Tad paverkime dabar kartu, prisiminkime savo mylimus žmones, tobulas ar ne visai gyvenimo akimirkas ir išbūkime visi kartu“, – linki Natalija Bunkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius