-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 25

Naują laidos „Muzikos salė | ekrane“ sezoną pradėjo Moniqué

Antram sezonui į 15min portalą grįžusi muzikinė laida „Muzikos salė | ekrane“ pažėrė siurprizų – naujos rubrikos, nauji atlikėjai ir muzikos ekspertai.

Pirmoje sezono laidoje Monika Pundziūtė – Moniqué pristatė pasikeitusį muzikinį skambesį, pasakojo apie rankose atsiradusią gitarą bei kontraktą ir darbą su užsienio leidybine kompanija „Warner Music“.

Laidos žiūrovai taip pat galėjo išgirsti kokios lietuviškos muzikos klausosi atlikėja ir kaip ji gyvai atlieka savo naujausią kūrinį „Friends“. Naujoje rubrikoje Moniqué stengėsi kuo greičiau ir teisingiau atsakyti į klausimus apie lietuvišką muziką. Kaip jai sekėsi? Per visą laidos sezoną išsiaiškinsime geriausiai lietuvišką muziką išmanantį svečią.

Laidos pabaigoje, tradiciškai, muzikos eksperto rubrika. Šį kartą svečiuose žurnalo „Reviu“ redaktorius Eimantas Gricius. Eimantas pasakojo apie tai kaip sekėsi leisti žurnalą, projekto viziją, naujus darbus ir užsienio muzikos žurnalistikos trūkumą Lietuvoje.

VIDEO: Moniqué apie naują skambesį, kontraktą su Warner Music ir Lietuvos balsą | Muzikos salė ekrane

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius