Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 19

Naujame Monikos Linkytės vaizdo klipe – Niujorkas Lietuvoje

„Toks visai užsienietiškas vaizdo klipas išėjo – taip su komanda juokavome pamatę galutinę jo versiją“, – kvatoja dainininkė Monika Linkytė, pasakodama apie naujausią savo darbą dainai „Ant pasaulio krašto“.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Viliaus Lukk nuotr.
Temos: 1 Monika Linkytė

Prieš mėnesį pristačiusi originalią dainos „Ant pasaulio krašto“ versiją ir jai skirtą vaizdo klipą, kaip įprasta pasaulinėje muzikos scenoje, dainininkė išleido improvizuotą dainos versiją. Dažniausiai antrajai versijai būna pasirenkama lyric video arba akustinis formatas, ta
iau Monika nusprendė gerbėjus nustebinti looper versija.

VIDEO: MONIKA LINKYTE - Ant pasaulio krašto (LOOPER VERSION)

„Pirmoji pamoka grojant looperiu nebuvo labai sėkminga, bet atkaklumo man netrūksta ir taip diena po dienos, repeticija po repeticijos įvaldžiau šį įspūdingą instrumentą. Looperio galimybės dar tikrai nėra išsemtos, bet labai džiaugiuosi, kad nufilmavome vaizdo klipą būtent šiai versijai, kuri skamba net man pačiai labai naujai ir netikėtai“, – pasakoja Monika.

Minimalistinis kūrinio atlikimas reikalavo ir tai atliepiančios erdvės, kurioje daina atsiskleistų visu gražumu.

„Labai smagu, kad Lietuvoje atradome erdvę, kuri atrodo taip šiuolaikiškai, kokybiškai, tarsi veiksmas vyktų Niujorke ir tokioje lokacijoje puikiai jaustųsi net pati pop scenos diva Beyonce.

Apsilankius šioje erdvėje visai komandai buvo tas pats jausmas, kad bent dalelė to, kuo gyvena pasaulis, gali būti atrasta ir Lietuvoje“, – sako Monika.

Dar daugiau sąsajų tarp pasaulinės ir lietuviškos scenos bus galima išgirsti Monikos žiemos koncertų turuo „Savo pasaulį kurti“ metu. Vienoje scenoje kartu su žymiuoju Londono gospelo choru dainuosianti Monika Linkytė kviečia pasimatyti gražiausiose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos koncertų salėse ir kartu pasimėgauti muzika, kuri skambėjo ne tik presižinėse Europos bei JAV scenose, bet ir pačios Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II gimtadienyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius