Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 08 29

Naujasis Taylor Swift vaizdo klipas pasiekė „YouTube“ rekordą: pralenkė Adele „Hello“

Ką tik pristatytas Taylor Swift (27 m.) vaizdo klipas „Look What You Made Me Do“ per pirmą parą nuo pasirodymo pagerino „YouTube“ žiūrimumo rekordą.
Taylor Swift vaizdo klipas „Look What You Made Me Do“
Taylor Swift vaizdo klipas „Look What You Made Me Do“ / Video kadras

Ankstesnis rekordas – 27,7 mln. peržiūrų per pirmąją parą – priklausė britei Adele ir jos superhitui „Hello“, pasirodžiusiam 2015 metų spalį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujame vaizdo klipe Taylor Swift įgėlė ir savo buvusiems vaikinams, ir Katy Perry, ir Kim su Kanye

Tačiau per MTV vaizdo klipų apdovanojimus pristatytas Taylor Swift klipas „Look What You Made Me Do“ gerokai pranoko savo pirmtaką – per pirmą parą nuo pasirodymo surinko net 39 mln. peržiūrų!

Beje, įdomu tai, kad prieš Adele šis rekordas priklausė ne kam kitam, o tai pačiai Taylor Swift ir jos klipui „Bad Blood“.

Taylor Swift naujajame savo vaizdo klipe paliko užslėptų ir atvirų žinučių savo buvusiems vaikinams, aktoriui Tomui Hiddlestonui ir didžėjui Calvinui Harrisui, amžinai priešei Katy Perry bei pramogų pasaulio superporai Kim Kardashian ir Kanye Westui, su kuriuo ji konfliktuoja jau aštuntus metus.

VIDEO: Taylor Swift - Look What You Made Me Do

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius