-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 05

Naujausias Jurgos radijo singlas „Running“ išleistas Prancūzijoje

Viena populiariausių Lietuvos dainininkių Jurga pristato naujausią ir savo pirmąjį šiais metais radijo singlą „Running“. Šis kūrinys yra iš naujos Jurgos įrašų sesijos. Pirmą kartą soliniame Jurgos koncerte „Running“ nuskambėjo praėjusių metų lapkritį, o šiais metais buvo atliktas „Radiocentro“ muzikos apdovanojimų metu.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 2 Radijas Prancūzija

Nuo šios savaitės dainą „Running“ gali išgirsti ir prancūzai, nes ji yra išleista šioje šalyje platinamo muzikos rinkinio „Carnet De Vol Escale 1#“ kompaktinėje plokštelėje. Naujausias radijo singlas taip pat pasiekė radijo stotis Latvijoje, Estijoje, Vengrijoje ir pateks į mažesnes radijo stotis bei internetinį radiją Vokietijoje ir JAV, teigiama pranešime spaudai.

Muzikos kritikai ir specialistai dainos „Running“ skambesį vadina bene labiausiai tarptautiniu, ką Jurga yra įrašiusi. Ši daina pretenduoja tapti didžiausiu Jurgos hitu už Lietuvos ribų nuo kūrinio „5th Season“ pasirodymo, kuris labiausiai prisidėjo prie dainininkės pergalių MTV apdovanojimuose Vokietijoje ir Baltijos dainų festivalyje Švedijoje.

Pasak Jurgos, „Running“ yra apie tai, kas vyksta aplink. „Ši daina yra apie proto ir laiko pergalę, prieš emocijas. Apie tai, kad šiuolaikinis žmogus, negali suspėti su tuo tempu, kurį pats sau užduoda, ir pamiršta dalykus, kurie veda pirmyn“, – sakė dainininkė.

Šį kūrinį prodiusavo Mario Basanov, su kuriuo Jurga įrašė ir ankstesnius savo hitus „5th Season“, „Smėlio žmonės“ ir „Tyliai“. Daina „Running“ pasirodys rudenį planuojamame išleisti Jurgos trečiąjame albume, kuriam šiuo metu dainininkė įrašinėja dainas.

Ankstesnis Jurgos albumas „Instrukcija“ pasirodė 2007 metų balandžio mėnesį. Šis albumas ir jį pristatantys kompaktiniai singlai „5th Season“ ir „Sandman‘s Child“ yra nupirkti bendru 21 000 vienetų tiražu. Tuo tarpu debiutinio Jurgos albumo „Aukso pieva“ ir jo specialaus leidimo su natomis ir akordais tiražas artėja jau prie 25 000 vienetų.

Per šią vasarą Jurga numato surengti kelis išskirtinius savo pasirodymus festivaliuose, nes didžiąją laiko dalį skirs darbui prie būsimo albumo. Birželio viduryje muzikos gerbėjai dainininkę su grupe išvys muzikos ir menų festivalyje „Be2gether“ Norviliškėse.

Perklausyti naująjį Jurgos radijo singlą „Running“ galima šiuo adresu: www.myspace.com/jurgamusic.

Naujausi M.P.3 radijo singlai skelbiami šioje svetainėje: www.myspace.com/mp3agency.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius