-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 21

Naujoje Jolee dainoje „Follow“ – žinutė norintiems eiti pirmyn

Dainininkė Eglė Keturkė-Jolee pastaruoju metu džiaugiasi sėkmingu sugrįžimu į pramogų pasaulį ir maloniais kūrybiniais rūpesčiais. Prieš kelias savaites debiutavusi muzikiniame LNK televizijos šou „Mes vieno kraujo“ bei užtikrintai patekusi į kitą etapą, trečiadienį gerbėjams ji pristato savo naujausią dainą pavadinimu „Follow“.
Eglė Keturkė-Jolee
Eglė Keturkė-Jolee / Asmeninio albumo nuotr.

Pasak Eglės, ji tikisi, kad dainos siunčiama žinutė pasieks klausytojų širdis, nes joje yra ne sukurta, o išgyventa ir jos pačios istorija.

„Tai pirmieji mano kurti dainos žodžiai po ilgokos pertraukos, kuriuos rašiau galvodama apie daugelio žmonių išgyvenimus. Manau, kad situacija, kai reikia kažką paleisti, kad galėtum eiti pirmyn, yra artima mums visiems“, – pasakojo dainininkė.

Ji sako, kad kitaip pažvelgti į kūrybą padėjo ir pradėtas bendradarbiavimas su nauja kūrėjų komanda – dainos bendraautoriai yra Kasparas Mėginis ir Edgaras Žaltauskas.

„Išdėsčiau jiems savo požiūrį, koncepciją ir su muzikine veikla susijusius ateities planus, todėl džiaugiuosi, kad mūsų matymas sutapo, o viso to rezultatas – naujoji daina.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Keturkė-Jolee
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Keturkė-Jolee

Trečiadienį pristatomas kūrinys „Follow“ yra ketvirtoji Eglės Keturkės-Jolee, kaip solo atlikėjos daina. Anksčiau ji yra įrašiusi dainas „River“, „When we’re dancing“ ir lietuviškąją „Aš būsiu ten, kur tu“.

VIDEO: JOLEE - Follow

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius