Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 10 16

Naujos „Olialia pupyčių“ dainos įrašais rūpinasi du prodiuseriai – Montana ir Zero

Išleidusios savo debiutinį albumą grupės „Olialia pupytės“ merginos ir toliau darbuojasi įrašų studijoje. Vis daugiau dėmesio iš Rusijos ir Ukrainos renginių organizatorių sulaukiančios gražuolės jau įrašinėja savo naujas dainas tiek lietuvių, tiek rusų kalbomis.
„Olialia Pupytės“ narė Marina ir prodiuseris Zero
„Olialia Pupytės“ narė Marina ir prodiuseris Zero / Mykolo Ambrazo nuotr.

Naujausiu trijulės kūriniu rūpinasi net du muzikos prodiuseriai – Montana, kuris anksčiau sėkmingai remiksavo jų hitą „Olialia Pupytės“, ir Zero, kuris vėl nutarė sugrįžti prie muzikos prodiusavimo.

Pastarasis nuo 2003-ųjų daugiausia kūrė albumų viršelius įvairioms Lietuvos žvaigždėms, tarp kurių – „Mango“, „Pikaso“, Andrius Rimiškis, Alanas Chošnau, Rūta Ščiogolevaitė, Deivis ir tos pačios „Olialia pupytės“. Pats Zero neslepia, kad net negalvojo sugrįžti prie darbo su atlikėjais, bet viską pakeitė jo pažintis su rusų grupe „Vintaž“.

„Bendraudami su jais telefonu bei internetu keičiamės idėjomis, diskutuojame kas dabar turėtų būti madinga rusiškos muzikos padangėje. Kadangi puikiai išmanau rusišką muziką, tai, kas populiaru toje rinkoje, nusprendžiau padėti ir Lietuvos grupei, kuri turi gerų šansų ten sulaukti pripažinimo. Tad suradau, kas galėtų parašyti gerą tekstą Rusijoje, rūpinuosi, kad kojos nepakištų elementarus tarimas, kad dainos skambesys skirtųsi nuo mums įprasto lietuviško skambesio,“ – pasakojo Zero.

„Olialia pupyčių“ dainininkė Oksana Pikul tikino, kad prasideda naujas grupės veiklos etapas: keičiama išvaizda, sceniniai kostiumai, atnaujinamas repertuaras.

„Dabar dirbame su naujais prodiuseriais, kurių dėka tikimės paįvairinti savo dainų skambesį. Norime kažko dar šiuolaikiškesnio, įdomesnio, agresyvesnio ir tinkamo platesnei rinkai. Prodiuseriai Montana ir Zero pasiryžę mums padėti šiuo požiūriu, o rezultatus vėliau galės įvertinti ir mūsų klausytojai,“ – kalbėjo O.Pikul.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius