-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 04

„Naujos pupytės“ uždainavo hindi kalba: žiūrėkite video

Į užsienio rinką besitaikančios „Naujos pupytės“ Oksana Pikul-Jasaitienė, Skaistė Steikūnaitė ir Monika Šedžiuvienė pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame įsiamžino vilkėdamos nacionalinius Indijos kostiumus ir dainuojančios hindi kalba.
589610fcaaa71video_589610b1e0cc6
„Naujos pupytės“

Kad ketina orientuotis į užsienio rinką, ypač Indiją, O.Pikul-Jasaitienė pranešė dar pernai rudenį.

Tada ji paaiškino, kad Lietuvoje merginos toliau prisistatys kaip „Naujos pupytės“, o svetur – kaip „Olialia Music Group“ (OMG).

Siekdamos populiarumo svetur merginos jau žengia pirmuosius žingsnius. Šeštadienio vakarą Oksana parodė vaizdo įrašą, kuriame ji pati, taip pat Skaistė Steikūnaitė ir Monika Šedžiuvienė nusifilmavo dainuodamos hindi kalba ir vilkėdamos tradicinius Indijos kostiumus.

VIDEO: „Naujos pupytės“ uždainavo hindi kalba

„Norime sujungti Lietuvos ir Indijos saitus. Pagal istoriją, lietuvių kalba labai artima hindi kalbai, taigi mūsų istorijos net, galima sakyti, artimos“, – 15min paaiškino O.Pikul-Jasaitienė.

Kokiu tikslu šiuo video dalijasi? „Pirmiausia, norime pristatyti prekinį ženklą. Kitas dalykas – anksčiau rodžiau šio vaizdo įrašo kūrimo užkulisius, tas video per mažiau nei parą sulaukė daugiau nei 200 tūkst. peržiūrų. Manau, tai gali būti rekordas. Dabar parodėme galutinį rezultatą“, – paaiškino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius