Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 04

Neringa vasaros sezoną atidarys nemokamu Jazzu ir Leono Somovo koncertu Nidoje

Jau antrus metus iš eilės aktyvaus laisvalaikio mėgėjai kviečiami vasaros sezoną pradėti didžiausiame šalies sporto festivalyje „Sveika, Neringa!”. Birželio 2-4 dienomis Neringos miestas taps tikra Lietuvos sveikos gyvensenos ir aktyvaus laisvalaikio sostine – čia susipažinti su naujomis sporto šakomis bei sudalyvauti įvairiose varžybose galės visi, neabejingi aktyviam poilsiui ir sportui.
„Leon Somov & Jazzu“
„Leon Somov & Jazzu“ / Lino Masioko nuotr.

Festivalis žymi ir Neringos vasaros sezono pradžią, o šįmet visų festivalio dalyvių bei Neringos svečių laukia ypatinga dovana – nemokamas Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Leono Somovo koncertas.

Pati atlikėja neslepia džiaugsmo, kad vasaros sezoną pradės būtent Nidoje. „Man atrodo, kad su ta vieta mes kiekvienas turime tokį stiprų ryšį! Visas Lietuvos pajūris yra nuostabus, bet su Neringa sieju daugiausiai prisiminimų – ypač su Pervalka ir Nida“, – kalba pati J.Arlauskaitė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Leono Somovo ir Jazzu koncerto Vilniuje akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Leono Somovo ir Jazzu koncerto Vilniuje akimirka

„Ten įvyko mano pirmieji džiazo festivaliai, ten dainuodavome prie švyturio su pirmąja simpatija. Ten pabūnu su savim, susirenku, skaitau, visiškai atsijungiu ir grįžtu į save. Visad jaučiau labai stiprų ryšį su jūra – mano pusė giminės yra iš pajūrio, praleidau ten visą vaikystę. Kai keliuosi keltu iš Klaipėdos, visad suspaudžia gerklę prisiminimai – prosenelio dainos, močiutės balsas ir pirštai, lakstantys klavišais; mamos vaikystės nuotraukos ir vizijos, kaip ji čia gyveno“, – jausmingai kalba atlikėja.

Visą savaitgalį festivalis „Sveika, Neringa“ siūlys išbandyti save įvairiose sporto šakose ir sudalyvauti gausybėje skirtingų rungčių – bėgime, orientavimosi varžybose, irklenčių bei jėgos aitvarų turnyre ir kitur. Ekstremalus vandens sportas nesvetimas ir pačiai Jazzu – atlikėja prieš porą sezonų pamėgo vandenlentes. „Niekada negalvojau, kad man patiks toks ar panašus sportas, bet čia mane atvedė meilė“, – pasakoja J.Arlauskaitė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Leono Somovo ir Jazzu koncerto Vilniuje akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Leono Somovo ir Jazzu koncerto Vilniuje akimirka

„Tai nuostabus sportas, kuris man tinka – prapučia galvą ir išvaiko nereikalingas mintis, sustiprina kūną, augina užsispyrimą, tu vis progresuoji. Tai man sporte būtina”, – kalba atlikėja. „Tai tapo mano gyvenimo dalimi savaime – tai yra mano draugo gyvenimo būdas, vadinasi – ir jo dalis, o aš myliu visas jo dalis ir noriu jį suprasti ir skatinti“, – pridūrė ji.

Vasarą J.Arlauskaitės laukia daugybė darbų, tarp kurių – dviejų solo albumų įrašai, festivaliai, bei turas Europoje, tačiau atlikėja neįsivaizduoja savo vasaros be poilsio Lietuvos pajūryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius