-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 07

Pasaulį užkariauti pasiruošęs latvis Chrisas Noah – apie dabartinę atlikėjų situaciją Latvijoje

Vienas daugiausiai žadančių šių dienų latvių atlikėjų Chrisas Noah penktadienio rytą pristatė EP albumą „Distance“. Šie metai Chrisui išties ypatingi – gimė ne tik nauji įrašai, bet ir pasirašytas išsvajotas kontraktas su „Sony Music Entertainment“ priklausančia leidybine kompanija „Made in Baltics“. Tiesa, naujai atsivėrusias galimybes Chrisui gerokai pakoregavo įsibėgėjusi pandemija.
Chrisas Noah
Chrisas Noah / Filips Smits ir Sony Music nuotr.

„Visa ši situacija labai paveikė mano karjerą, netgi labiau nei galėjau įsivaizduoti. Tačiau bandau žvelgti pozityviai – šiemet pasirašiau labai svarbų kontraktą ir kur kas daugiau laiko nei bet kada iki šiol praleidžiu studijoje įrašinėdamas“, – specialiame interviu Lietuvai kalbėjo išskirtinio ir ausiai itin patrauklaus balso savininkas Chrisas Noah.

Filips Smits nuotr./Chrisas Noah
Filips Smits nuotr./Chrisas Noah

Ženkliai sumažėjus koncertų skaičiui ir galimybėms prisistatyti užsienyje, Chrisas nėrė į kūrybą ir pristato deluxe EP albumą „Distance“. Jame skamba neseniai per visus „Sony Music Entertainment“ kanalus pristatytas singlas „This is the Night“,

„Šioje dainoje kalbu apie santykius, kai vienas iš partnerių pernelyg daug dėmesio skiria karjerai, o meilei lieka trupiniai“, – trumpai singlo idėją pristato latvis.

Chrisas Noah – „This is the Night“

VIDEO: Chris Noah - This Is The Night

Pasak muzikanto, vasara Latvijos atlikėjams nebuvo saldi.

„Saugumo vardan „nuplaukė“ didžioji dalis koncertų. Kiek žinau, dauguma kitų latvių atlikėjų taip pat atšaukė savo pasirodymus“, – pasakoja Chrisas ir priduria, kad dabar tai yra teisingiausias sprendimas.

Tiesa, ryšį su savo gerbėjais jis bando išlaikyti internetu, tačiau specialiame interviu Lietuvai Chrisas Noah prisipažino, kad socialiniai tinklai nėra jo stiprybė. Be to, groti prieš kamerą tuščiai erdvei jam pasirodė mažų mažiausiai keista.

„Apima labai neįprastas jausmas, kai koncertuoji keliems operatoriams ir garso inžinieriui“, – šypsosi Chrisas Noah.

Sony Music nuotr./Chrisas Noah
Sony Music nuotr./Chrisas Noah

25-erių metų latvis augo muzikantų šeimoje: mama – vokalo mokytoja, o tėvas – muzikantas. Jo singlas „You“ tapo viena grojamiausių dainų Latvijoje, už ją Chrisas netgi buvo apdovanotas Latvijos autorinių teisių asociacijos specialiuoju prizu.

Chrisas Noah, kurio tikrasis vardas yra Krists Indrišonoks, gerbėjų bendruomenę Latvijoje subūrė dėl savo šilko švelnumo tembro, jautrių dainų tekstų ir miksuoto – indie roko ir pop – muzikinio stiliaus. O su „Distance“ albumu jis yra pilnai pasiruošęs ir tarptautiniam dėmesiui.

Lietuvoje Chrisas kol kas dar nėra koncertavęs.

„Tikiu, kad ateityje manęs laukia labai geri dalykai ir tikiuosi, kad vienas jų – šou Lietuvoje dar 2021 m. vasarą.“

Beje, kalbėdamas apie lietuvių muzikinę sceną jis išskyrė ypatingą susitikimą vieno Vokietijos festivalio užkulisiuose su grupe „ba.“ ir muzikantą sužavėjusį „Daddy Was a Milkman“ koncertą „Positivus“ festivalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius