-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 08

Paulinos Skrabytės klipe – tas pats vaikinas, su kuriuo ji dalyvavo vaikų „Eurovizijoje“

Palangiškė Paulina Skrabytė, pernai sėkmingai pasirodžiusi projekte „Lietuvos balsas“ ir patekusi į pusfinalį, išleido savo naują dainą „Apie Tave“ – jos vaizdo klipe sudėliota paaugliškos meilės istorija. Kartu su Paulina klipe nusifilmavo tas pats vaikinas, prieš septynerius metus kartu su ja stovėjęs vaikų „Eurovizijos“ scenoje.
Paulina Skrabytė su draugu Artūru eurovizinės dainos klipe 2011 metais ir naujame klipe „Apie tave“
Paulina Skrabytė su draugu Artūru eurovizinės dainos klipe 2011 metais ir naujame klipe „Apie tave“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Artūras – puikus muzikantas ir geras bičiulis. Su juo kartu Lietuvai atstovavome vaikų „Eurovizijoje“. Prabėgo keleri metai ir mes vėl kartu“ – naujos dainos vaizdo klipą pristatė Paulina.

„Ši daina šviesi, romantiška, tačiau pasakojanti gana komplikuotos meilės istoriją. Matyt, daug kam žinomas jausmas, kai dviejų žmonių meilės nepripažįsta kiti. Tačiau jeigu jausmai tikri, jokios kliūtys nėra baisios. Svarbiausia tikėti vienas kitu ir nepasiduoti“, – pasakojo Paulina, neatskleidusi, ar su simpatišku pianistu jie pora ne tik vaizdo klipe, bet ir realybėje.

Asmeninio albumo nuotr./Paulina Skrabytė ir Artūras vaikų „Eurovizijoje“
Asmeninio albumo nuotr./Paulina Skrabytė ir Artūras vaikų „Eurovizijoje“

Dainą sukūrė pati Paulina, o klipą nufilmavo ta pati filmavimo komanda, kuri kūrė ir eurovizinį Paulinos klipą „Debesys“. Naujausias merginos vaizdo klipas nufilmuotas vaizdingoje Kauno vietoje – Vytauto parke, prie Jiesios skardžio.

Kviečiame prisiminti Paulinos eurovizinį klipą „Debesys“, išleistą prieš 7 metus:

VIDEO: Pauline Skrabyte - Debesys (Lithuania) - Official Video - Junior Eurovision Song Contest 2011

O štai čia – naujoji Paulinos daina „Apie Tave“:

VIDEO: Paulina Skrabytė - Apie tave

„Šis laikotarpis labai įtemptas – visada taip būna prieš Kalėdas, kai ruošiesi šventiniam maratonui. Be to, artimiausiu metu planuoju surengti savo solinį labdaringą koncertą. Man muzika yra visas gyvenimas, todėl esu labai laiminga, kad galiu savo dainomis dalintis su kitais“, – sakė palangiškė.

Praėjus metams po dalyvavimo projekte „Lietuvos balsas“, abiturientė toliau intensyviai kuria ir koncertuoja. Projekte Leono Somovo komandoje dainavusią merginą šiuo metu dažnai galima išgirsti koncertuojančią su Klaipėdos jaunimo grupe „The Others“. Taip pat mergina vaidina Klaipėdos dramos teatro dramoje „Karalienė Luizė“.

Asmeninio albumo nuotr./Paulina Skrabytė
Asmeninio albumo nuotr./Paulina Skrabytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius