-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 23

Paulius Bagdanavičius ir Ironvytas pristato kalėdinę dovaną – kūrinį „Naujieji metai“

Nenumaldomai artėjant laukiamiausioms metų šventėms, grupės „El Fuego“ narys, projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtojas Paulius Bagdanavičius kartu su reperiu Ironvytu išpakuoja gerbėjams skirtą dovaną – kūrinį „Naujieji metai“.
Paulius Bagdanavičius ir Ironvytas
Paulius Bagdanavičius ir Ironvytas / Eimanto Genio nuotr.

Susiburti į netikėtą duetą juos paragino muzikos prodiuseris Donatas Tamašauskas-Dzouns. „Man visada įdomu eksperimentuoti – derinti tai, kas gali pasirodyti nesuderinama. Šiuo metu su Ironvytu intensyviai dirbame ties jo ketvirtu albumu. Tuo pačiu darbuojuosi ir su kitais atlikėjais, tarp kurių – Paulius.

Kai jis atsiuntė man naujos dainos akordus ir pirminę vokalo partiją, iš karto pagalvojau, kad čia puikiai derėtų Ironvyto balsas. Du skirtingi pasauliai viename: vienas atstovauja akademinio dainavimo kultūrą, kitas – gatvės. Laimei, abiem atlikėjams ši mintis patiko“, – pasakoja D.Tamašauskas.

Eimanto Genio nuotr. /Ironvytas ir Paulius Bagdanavicius
Eimanto Genio nuotr. /Ironvytas ir Paulius Bagdanavicius

Prieš atsiveriant vartams į 2020-uosius esame linkę apsvarstyti, kokių tikslų neįgyvendinome praėjusiais metais, ir ko tikimės kitąmet. Taip besvarstant ir gimė daina „Naujieji metai“.

„Seniai norėjau sukurti gyvenimišką dainą. Kažką prasmingo, kas verstų susimąstyti. Temą kūriniui pasufleravo dabartinis laikotarpis – metų galas. Laikas kelti naujus tikslus, planuoti.

Tokios, kaip mudviejų su Ironvytu, koloboracijos nėra dažnas reiškinys muzikoje. Tačiau iš karto kyla asociacijos su legendiniu Virgilijaus Noreikos ir Luko Pačkausko duetu. Jiedu dainavo apie laiką, kuriam, deja, įtakos daryti negalime. Mes tik bandome jį pasivyti“, – kalba P.Bagdanavičius.

VIDEO: Paulius Bagdanavičius x Ironvytas – Naujieji metai (premjera 2019-2020)

Naujas P.Bagdanavičiaus ir Ironvyto kūrinys neliko be vizualinės palydos. „Naujieji metai“ suskambo šventiškai pasipuošusio Vilniaus fone.

„Sostinė šiemet taip gražiai pasipuošusi, kad kartu su operatoriumi Eimantu Geniu netrukome nufilmuoti vadinamojo „mood video“. Naujas kūrinys, kaip ir švenčių laikotarpis – jaukus, lyriškas, nostalgiškas.

Vieniems šis metas kelia džiaugsmą, kitus verčia susimąstyti. Aš esu vienas iš tų, kurie blizgant kalėdinėms lemputėms ir fejerverkams, sustoja ir pamąsto, ar tikrai per šiuos metus buvo įgyvendinta viskas, kas planuota“, – atvirauja Ironvytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius