-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 07

Per Jonines Vilniuje – pirmas Bobo Sinclaro pasirodymas Baltijos šalyse (video)

Jo dainos „Love Generation" ir „World, Hold On“ išmokė pasaulį švilpauti, „Rock This Party” privertė šokti ant stalų, o dainos „Together” vaizdo klipas leido per tris su puse minutes apkeliauti visą pasaulį. Milijonus įrašų pardavęs šokių muzikos simbolis jau po kelių mėnesių scenoje laužyta lietuvių kalba ištars „labas vakaras”.
Bobas Sinclaras
B.Sinclairas / Asmeninio albumo nuotr.

Per pačias Jonines, birželio 23 d., neseniai sostinėje atidarytoje Teatro arenoje (Olimpiečių g. 3, prie Sporto rūmų) „Playboy” tėčio Hugh Hefnerio ir Madonnos bičiulis, mėgstamiausias Paris Hilton diskžokėjas surengs savo pirmąjį pasirodymą Baltijos šalyse. Koncertų agentūros „Baltic Concert Group“ teigimu, derybos dėl B.Sinclaro pasirodymo Lietuvoje vyko nuo 2006-ųjų. Tik šią savaitę išankstiniai bilietai į renginį – visose TIKETA kasose už ypatingą kainą, vėliau jie brangs.

Gavo perkamiausio pasaulyje diskžokėjo statulėlę

Seniai į muzikos istoriją patekęs B.Sinclaras – tai atlikėjas, apie kurio karjerą svajoti gali bet kuris. Juk pastarieji jo albumai „Western Dream“ ir „Soundz of Freedom“ tapo platininiai ir buvo parduoti net 6 milijonų kopijų tiražu! Iš viso net penkis albumus išleidęs 42 metų prancūzas diskžokėjo karjerą pradėjo prieš 23 metus. Kitaip nei šokių muzikos legenda jo vadinti neapsiverčia liežuvis.

Kelių „Grammy” ir MTV apdovanojimų nominantas, Madonnos, Rihannos, Craigo Davido, „Jamiroquai“ remiksuotojas savo lentynoje turi galybę įvairių prizų bei auksinių ir platininių diskų iš viso pasaulio. Prieš kelerius metus bene prestižiškiausiuose muzikos apdovanojimuose „World Music Awards” jis atsiėmė ir geriausio pasaulyje diskžokėjo bei šokių muzikos atlikėjo statulėles.

Sukūrė Europos futbolo čempionato himną

Anksčiau B.Sinclaro dainos (tokios kaip jau klasika tapusi „I Feel For You”) daug metų skambėjo kone per kiekvieną madų kolekcijų pristatymą Europoje, tačiau 2005-aisiais jis vos per kelias dienas tapo visos planetos popžvaigžde bei vienu brangiausių solistų pasaulyje. Diskžokas, be kurio nebuvo įsivaizduojamas nė vienas prabangus renginys, miesto šventė ar didžiausias festivalis,  virto raudono kilimo, žurnalų viršelių ir podiumų žvaigžde.

Tais metais pasirodė visiems iki kraujo pažįstamas singlas „Love Generation”, kuris akimirksniu tapo platininis ir iš viso buvo parduotas net 1,5 milijono kopijų tiražu. Visus metus per TV ir radiją skambėjęs hitas, privertęs bent pusę pasaulio pabandyti pašvilpauti, ne tik karaliavo topuose, bet ir tapo Pasaulio futbolo čempionato Vokietijoje oficialiu himnu.

Tope aplenkė Madonną

Vėliau pasirodžiusios dainos taip pat tapo hitais. „Together“, „Everybody Movin“, „Rock This Party", „Sound Of Freedom”, „World, Hold On" girdėjo visi. Pastaroji daina užėmė pirmą vietą populiariausių JAV šokių dainų šimtuke – aplenkėi net popžvaigždžių Madonnos ir Christina Aguileros singlus. Tai viską pasako apie Bob Sinclar populiarumą.

Taigi, jau birželio 23 d. pirmą kartą Lietuvoje išskirtinis šiandien itin ryškiai spindinčios muzikos žvaigždės Bob Sinclar pasirodymas „Teatro arenoje“. Renginio organizatoriai ragina paskubėti, nes į koncertą bus parduoti tik 3000 bilietų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius