Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 22

Pirmoji princo Williamo meilė Rose Farquhar bandė laimę britų muzikiniame šou „The Voice“

Pirmoji princo Williamo (33 m.) meilė, britų aukštuomenės mergina Rose Farquhar (31 m.) nusprendė išbandyti savo laimę muzikiniame šou „The Voice“. Tačiau jos atliekama daina „Anyone Who Had a Heart“ vis tik nesužavėjo projekto komisijos ir ji nepateko į kitą etapą.
Princas Williamas ir Rose Farquhar
Princas Williamas ir Rose Farquhar / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Princas Williamas su Rose Farquhar draugavo 2000-aisiais, kai abu dar mokėsi vyresnėse mokyklos klasėse. Būtent Rose yra laikoma pirmąja rimta princo mergina.

Po skyrybų su Rose princas bandė megzti santykius su dar keliomis merginomis, iki kol 2003-iaisiais sutiko savo dabartinę žmoną Kembridžo hercogienę Catherine, su kuria augina du vaikus. 

Tiesa, nors iš Rose ir Williamo romano nieko neišėjo, jie išsiskyrė gražiuoju ir iki šiol retkarčiais pabendrauja, mat turi nemažai bendrų draugų.

Vienas šaltinis „The Sun“ sakė, kad prieš pasirodymą „The Voice“ atrankoje Rose informavo apie tai savo jaunystės meilę, ir jis nė kiek dėl to neprieštaravo.

Nors Rose studijavo vaidybą ir ruošėsi būti miuziklų aktore, vis tik kol kas ji turi kitą darbą – užsiima tokių prabangos prekių ženklų kaip „Land Rover“ ir „Harrods“ reklama. O laisvalaikiu ji dirba prie labdaros projektų.​

VIDEO: Pirmoji princo Williamo meilė Rose Farquhar muzikiniame šou „The Voice“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius