-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 13

Popmuzikos diva Samantha Fox rudenį koncertuos Lietuvoje

Rudenį, į Vilniaus Siemens Arenoje įvyksiantį reginį GOLDEN DISCO atvyksianti 9-ojo dešimtmečio žvaigždė Samantha Fox gali pasigirti puikiai susiklosčiusia karjera.
Samantha Fox
Samantha Fox
Temos: 2 Samantha Fox Muzika

Būdama vos dvidešimties glamūrinis modelis Samatha Fox išleido savo pirmąjį singlą – „Touch Me”. Daina iš to paties pavadinimo albumo akimirksniu tapo numeris vienas dainų topuose net penkiolikoje valstybių, tarp jų ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Touch Me” buvo tarsi žalia korta, kuri jaunai merginai padėjo surinkti 30 000 žmonių stadionus visame pasaulyje. Kolumbijoje jaunąją atlikėją pasitiko 50 000 fanų minia, o Indijoje koncertas surinko per 70 000 Samanthos muzikos gerbėjų. Per vienerius metus mergina dainavo daugiau nei milijonui savo fanų visame pasaulyje. 

Dabar Samanthai jau beveik penkiasdešimt, bet atlikėjos karjera nė trupučio nesustojo, intensyvūs koncertai lenkia vienas kitą. 2014-ųjų metų pabaigoje Londone Samanta Foks surengė įspūdingą koncertą Trafalgaro aikštėje.

VIDEO: Samantha Fox - touch me ..

„O taip... Aš vis dar labai labai užsiėmusi, koncertiniai turai neturi jokių pertraukų. Džiaugiuosi, kad mano dainų žmonės vis dar klausosi ir laukia galimybių ateiti išgirsti pamėgtas dainas gyvai. Su nekantrumu laukiu koncerto Vilniuje, apie Vilnių ir Lietuvą esu daug girdėjusi” – kalbėjo į Lietuvą atvyksianti atlikėja.

„Aš labai myliu savo fanus, todėl dainuoju jiems daug ir įvairiausiomis sąlygomis, pavyzdžiui kartą dainavau Transilvanijoje lauke gyvai, kai termometro stulpeliai rodė minus 18 laipsnių. Visi žiūrovai buvo apsivilkę kailinius ir kailines kepures, tuo tarpu, aš su šokėjomis dėvėjome savo koncertinius drabužius. Aš tikrai myliu publiką, užlipus ant scenos jie didžiausi mano teisėjai, todėl turiu padaryti „Boom”, noriu, kad žmonėm būtų linksma”.  

„GOLDEN DISCO” – spalio 24 d. Vilniaus „Siemens” arenoje. Samanthą Fox lietuviai galės išgirsti kartu su dar trimis pasaulinėmis žvaigždėmis: „London Beat”, „Fancy” ir „Savage”. Tai išskirtinė galimybė vieno vakaro metu gyvai išgirsti GOLDEN DISCO atlikėjų legendinius hitus: „Touch me”, „Nothing gonna stop me now“, „I’ve been thinking about you”, „You bring on the sun“, „Flames of love”, „Bolero“, „Only you”, „Goodbye” ir daugelį kitų.

VIDEO: Samantha Fox - I Only Wanna Be With You

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius