Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 07 18

Premjera: grupė „balú“ pristato naują vasarišką dainą „City Voices“

Neseniai savo muzikinį kelią pradėjusi elektroninės muzikos grupė „balú“, į kurią susibūrė scenos profesionalai Gintė Sičiūnaitė, Julius Valančauskas ir Mindaugas Balčiūnas, pristato jau trečiąjį savo kūrinį „City Voices“ (liet. „Miesto balsai“).
Grupės „balú“ vokalistė Gintė Sičiūnaitė
Grupės „balú“ vokalistė Gintė Sičiūnaitė / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Labai džiaugiamės ir tuo pačiu jaudinamės, pristatydami naują savo dainą. Į ją įdėjome ypač daug darbo ir širdies, tad jei patiks – norime labai paprašyti leisti mums apie tai sužinoti. O jei dar pasidalinsite su savo draugais, mums tai bus pats didžiausias įvertinimas“, – gerbėjų nelikti abejingais prašė bosine gitara grupėje „balú“ grojantis Julius Valančauskas.

Pasak jo, grupė vis dar daug eksperimentuoja, ieško naujų formų ir skambesių, tad nereikėtų nustebti, jog „balú“ dainos gali būti visiškai skirtingos.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Grupės „balú“ vokalistė Gintė Sičiūnaitė
Ryčio Šeškaičio nuotr./Grupės „balú“ vokalistė Gintė Sičiūnaitė

„Pirmuosius koncertus esame numatę tik metų pabaigoje, taigi dar turime laiko to tikrojo mūsų skambesio paieškoms. Tačiau tikimės, kad einame teisingu keliu“, – sakė Julius Valančauskas.

„Kiekviena daina mums yra brangi ir ypatinga, tokia pati yra ir naujoji „City Voices“. Tikimės, kad klausytojai pajus tą vasarišką miesto nuotaiką, kurią norime perteikti šiuo kūriniu“, – pridėjo grupės „balú“ vokalistė Gintė Sičiūnaitė.

Naująjį „balú“ singlą „City Voices“ išgirskite čia:

VIDEO: balú - City Voices

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius