-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 17

Roko grupė „Frank Fitts“ pristato dainą iš naujo minialbumo: „Ji apie kaifą būti ne vienam“

Vilniaus alternatyvaus roko grupė „Frank Fitts“ toliau kuria garso takelį žmonėms, pasimetusiems šiandienos Lietuvoje. Naujausia jų daina, atvira ir emocionali „Curiosity Bothers“ pristato mėnesio gale pasirodysiantį antrą grupės minialbumą ir būsimą koncertą.
„Frank Fitts“
„Frank Fitts“ / Justės Urbonavičiūtės nuotr.

„Daina skirta jums, klausytojai. Parašėm ją visiems, kurie irgi jaučiasi sumišę, pasimetę. Ji apie ieškojimą atsakymų, kurie priveda prie daugiau klausimų ir toliau glumina. Ir apie kaifą tokiam ieškančiam būti ne vienam“, – sako grupės nariai Gintas, Žygis ir Dominykas.

Daina išlaiko „Frank Fitts“ skambesio esmę: galingą, surf’išką, bekompromisį roką, bet įneša į jį naujų spalvų. Pavyzdžiui, gitara čia skamba beveik sambos ritmu, o antroje dainos dalyje grupė sugriauna pradėtą kūrinio struktūrą.

Gabalas yra 4 minučių, kas nėra įprasta palyginus su mūsų ankstesnėmis dainomis. Bet norėjome išvystyti skirtingas dainos dalis taip, kad jos įtrauktų ir neprailgtų. Mūsų nuomone, tai vienas geriausių kūrinių visam EP.“

Išgirskite „Curiosity Bothers“ dainą čia:

VIDEO: Frank Fitts - Curiosity Bothers

Kaip ir ankstesnių „Frank Fitts“ dainų, „Curiosity Bothers“ įrašas, garso suvedimas ir garso dizainas atlikti „Ymir Audio“ studijoje Vilniuje, prodiuserio Snorre Bergerudo. Dainos viršelį piešė su grupe nuo pradžių dirbanti iliustratorė Justė Urbonavičiūtė – Kissi Ussuki.

Šių metų M.A.M.A. apdovanojimuose „Frank Fitts“ buvo nominuoti metų proveržio ir metų roko kategorijose, debiutinis grupės albumas „You’re Lonely“ nominuotas metų albumui.

„You’re Lonely“ buvo vienintelis lietuviškas albumas, kuriam reguliariai muziką apžvelgiantis žurnalas 370 davė 100 balų iš 100-o. „Šiandien „Frank Fitts“ yra gyvybiškiausia roko grupė Lietuvoje“, – išspausdino jie.

Balandžio 26-ąją „Frank Fitts“ pristatys naujo EP dainas Vilniaus klube „Kablys“, kur koncertuos su bendražygėmis pankroko grupe „Crucial Features“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius