-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 17

Rūta Loop pristato dainą „Nenorim būt po vieną“: skiria ją mums visiems

Rūta Žibaitytė, geriau žinoma pseudonimu Rūta Loop, šiandien pristato drąsa ir laisve alsuojantį kūrinį „Nenorim būt po vieną“. Nors daina buvo kurta prieš karantino laikotarpį, ji kaip niekad įgavo prasmę būtent dabar.
Rūta Loop
Rūta Loop / Martyno Stankaičio nuotr.

Šį kūrinį, kaip sako atlikėja, atiduoda visiems mums.

„Žinot, kūrybos procese būna, jog dažnai išsakai savo vidinius jausmus ir, tam tikra prasme, dienoraščio principu, kalbi apie dalykus, kurie rūpi, kurie skauda arba kuriuos beprotiškai myli. Šįkart jaučiu, kad ją atiduodu klausytojams, tiems, kuriems reikia dar vienos nakties pabėgti ar pailsėti nuo rūpesčių, tiems, kurie jaučiasi nesuprasti ar pasimetę savo gyvenimo kelyje, tiems, kurie svajoja, jog rytojus ir ryto šviesa nuplaus viską, kas buvo ne taip. Būkim drąsūs, netobuli, nebijokim klysti, nebijokim jaustis blogai, nustokim lėkti ir pasiimkim bent tą vieną naktį, kurioje tiesiog būsim akimirkoje“, – jausmais apie dainą dalinasi atlikėja.

Martyno Stankaičio nuotr./Rūta Loop
Martyno Stankaičio nuotr./Rūta Loop

Rūta Loop, sukūrusi kūrinį kartu su prodiuseriais Kasparu Meginiu, Edgaru Žaltausku bei Paulium Vaicekausku – plucando, iškart suprato, jog ši daina tiesiog reikalauja muzikinio vaizdo klipo.

„Tiesiog pamačiau mišką, naktį, šokį, simbolizuojantį laisvę, laukinį vidų ir aistrą gyvenimui. Natūraliai norėjosi sulaukti ryto, kuris lyg nuplautų nakties nuodėmes“, – pasakoja Rūta.

Vaizdo klipui šokį kūrė choreografė bei šokėja Miglė Praniauskaitė, kartu šoko ir Ilona Radavičiūtė. Minėtos šokėjos taip pat kartu pasirodė ir Eurovizijos konkurse kartu su Rūta Loop ir daina „We came from the Sun“, kuri iškart pelnė žiūrovų simpatijas.

„Aš esu tikrai apdovanota, jog mane supa tokie talentingi ir nuostabūs žmonės. Nemačiau nieko kito, kaip tik šokį su šiomis nuostabiomis šokėjomis, kurios po „Eurovizjos“ konkurso tapo ir mano draugėmis. Todėl ir darbas, repeticijos, mokantis šokio žingsnius, nebuvo toks varginantis. Šokis apskritai atrado naują prasmę mano gyvenime. Ne tik muzika, bet ir šokis tapo savotiška laisvės išraiška, o laisvės tema paskutiniu metu tapo viena dažniausių ir aktualiausių“, – kalba Rūta.

Pamatykite ir pasiklausykite:

VIDEO: Rūta Loop - Nenorim Būt po Vieną

Didelį ačiū Rūta nori pasakyti visai komandai prisidėjusiai prie muzikinio vaizdo klipo.

„Po vieną mes juk labai silpni. Todėl noriu nuoširdžiai padėkoti visai komandai: šokėjoms Miglei Praniauskaitei, Ilonai Radavičiūtei, operatoriui Mikui Zabulioniui, šviesoms „Rootslive“ ir šviesų dailininkui Daumantui Jancaičiui, stilistei Glorijai Gžimailaitei, rūbų parduotuvėms „Fantasmagoria“, „Belltedofficial“, už spintos lobynus Gretai Dubauskei, makiažo meistrams Artūrui Numsėdžiui bei Danielei Deveikytei, už nepaprastai skanius sušius „Awokado. Wok&sushi ir klipo užkulisiuose padėjusiems draugams Edgarui Žaltauskui, Ignui Dauniui, Denisui Stech, Gretai Paukštei bei Laurai Pečiulytei.”

Martyno Stankaičio nuotr./Rūta Loop
Martyno Stankaičio nuotr./Rūta Loop

Visi, norintys susitikti su Rūta Loop ir išgirsti jos naują kūrybą bei dainas iš albumo „Chapter“, kviečiami tai padaryti rugsėjo 8 d. Vasaros Terasoje Vilniuje. Bilietai prekyboje jau nuo pirmadienio.

„Nekantrauju susimatyti, jaučiu, kad prisikaupė daug geros energijos, kuria norisi pasidalinti, jaučiu, kad dabar kaip niekad nesinori būt po vieną – tikiuos ir Jums“, – dalijasi atlikėja Rūta Loop.

TAIP PAT SKAITYKITE: Emocingo vakaro metu Rūta Loop pristatė debiutinį albumą: „Ačiū, kad išgirdote mane”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius