Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 04

Samanta Tina su Latvijos maestro Raimondu Paulu Lietuvos 100-mečio proga dovanoja lietuvišką dainą

Garsiausias Latvijos kompozitorius Raimondas Paulas, kurio dainos yra išverstos į daugelį pasaulio kalbų, pirmą kartą klausytojams pristato dainą „Pietiks“ lietuvių kalba. Ją atlieka Lietuvoje žinoma Latvijos dainininkė Samanta Tina, ir tai yra maestro sveikinimas Lietuvai jubiliejaus proga.
Samanta Tina ir Maestros Raimondas Paulas
Samanta Tina ir Maestros Raimondas Paulas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika Samanta Tina

Raimondo Paulo melodijas yra girdėję daugelis lietuvių kartų – jo instrumentinės melodijos skambėjo daugybėje kino filmų, bet dainos lig šiol buvo atliekamos dažniausiai tik latvių arba rusų kalbomis.

„Nors geografiškai ir esam taip arti, dar niekada anksčiau mano dainos nebuvo verčiamos į lietuvių kalbą“, – sako Raimondas Paulas.

Savo „debiutui“ Lietuvoje Maestro išsirinko Latvijos dainininkę Samantą Tiną, kuri pažįstama ir šalies žiūrovams bei klausytojams.

Dainos „Pietiks“ versiją lietuvių kalba galima drąsiai įvardinti kaip Raimondo Paulo ir Samantos Tinos sveikinimą Lietuvai jubiliejaus proga.

„Tiek Latvija, tiek Lietuva šiemet švenčią tokius reikšmingus ir solidžius 100 metų jubiliejus, todėl džiaugiuosi, kad būtent man yra suteikta ta garbė įteikti lietuviams mūsų kompozitoriaus Raimondo Paulo muzikinę dovaną – dainą „Viskas,jau gana“. Tai tikrai nebūtų įmanoma, jeigu kas kartą, kai atvykstu į Lietuvą, manęs nepasitiktų meilė, rūpestis, šypsenos ir nesibaigiantis palaikymas, už kurį Jums visiems tariu ačiū!“, – priduria Samanta Tina.

VIDEO: RAIMONDS PAULS & SAMANTA TĪNA - Viskas, jau gana (LIVE) 2018

Ypatingą dėkingumą atlikėja išreiškia savo kolegai iš Lietuvos Edgarui Lubiui, kuris yra lietuviško teksto autorius.

Atlikėja Samanta Tina Lietuvoje tapo žinoma ir mylima lietuvių klausytojų, po jos dalyvavimo muzikiniuose televizijos projektuose „Lietuvos balsas“ ir „Žvaigždžių duetai“ kartu su renginių vedėju Tadu Rimgaila .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius