-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 01

Saulėtas Lenkijos „Heineken Open'er“ šiltai sutiko lankytojus (nuotraukos)

Lenkijoje, Gdynėje, vykstantis muzikos ir meno festivalis „Heineken Open'er“ ketvirtadienį lankytojus nudžiugino geru oru.
Festivalio akimirka
Festivalio akimirka / G.Simučio nuotr.

Nuo trečiadienio pradėjęs kurtis palapinių miestelis ketvirtadienį iki vakaro kaip mat prisipildė. Kaip įprasta, kempinge sumirgėjo ir lietuvių trispalvės. Dauguma tautiečių į kaimynų festivalį vyko nuosavais automobiliais. Nors daugelis pirmą festivalio dieną jautėsi pavargę, atvykusieji neslėpė geros nuotaikos ir su nekantrumu laukė vakaro koncertų, kuriuose pasirodyti turėjo tokios grupės kaip Benas Harperis ir „Relentless7“, „Pearl Jam“ ir „Groove Armada“. Trankių šokių mėgėjai ypač ruošėsi Tricky ir kolektyvo „2manydjs“ pasirodymams.

Būriais į „Heineken Open'er“ rinkęsi lietuvaičiai 15min.lt pasakojo esą džiugiai nusiteikę ne tik dėl gero oro ir dosnios muzikinės programos, bet ir dėl šiltos renginio atmosferos. „Nors esu čia pirmąsyk, labai smagu. Laukiu koncertų, bet kol kas susidariau labai gerą įspūdį – susirinko malonūs žmonės, organizacija sklandi“, – sakė pirmą kartą į Lenkijoje vykstantį festivalį atvykusi Rūta.

Dauguma  „Heineken Open'er“ svečių į festivalio teritoriją ėmė rinktis tik pavakare – dar dieną užsiėmę vietas palapinėms festivalininkai traukė prie jūros ir grįžo tik prieš didžiuosius vakaro koncertus. Šiemet, kaip ir praėjusiais metais, prognozuojama, kad kasdien festivalį aplankys apie 60  tūkst. žmonių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius