Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 15

Saulius Prūsaitis grįžo namo: gimtajame mieste pradėjo albumo „39“ pristatymo turą

Ketvirtadienio vakarą Saulius Prūsaitis buvo audringais plojimais pasitiktas Marijampolėje. Gimtajame mieste jis pradėjo savo naujojo albumo „39“ pristatymo turą po Lietuvą.
Sauliaus Prūsaičio koncertas Marijampolėje
Sauliaus Prūsaičio koncertas Marijampolėje / Dainiaus Čėplos nuotr.

Dainininkas neslėpė, kad prieš koncertą gimtajame mieste jaudinosi labiau nei įprastai. „Net bijojau“, – prisipažino jis. Tačiau užlipus į sceną jaudulio nebesijautė. Pradėjęs nuo vieno iš naujojo albumo hitų „Pajuda jaunimas“, jis papasakojo gražią istoriją apie tai, kaip būdamas dar vaikas Marijampolėje sutiko berniuką, kuris tapo jo geru draugu ir tas tas berniukas šiandien, po 30 metų yra su juo scenoje. Tai taip pat iš Marijampolės kilęs S.Prūsaičio grupės gitaristas Laimonas Jančas.

Galima drąsiai sakyti, kad koncertas pavyko „marijampolietiškai“. Skambėjo daug suvalkietiškų juokelių, publika puikiai suprato dainininko skeliamus anekdotus apie vietinius papročius. Koncertas buvo labai šiltas, buvo galima jausti, kad dainininkas grįžo namo.

Publika nuo vidurio koncerto jau nenusėdėjo savo vietose. Koncerto pabaigoje sėdinčių nebebuvo. Gerbėjai ne tik išsireikalavo biso, bet ir po jo dar ilgai skandavo „ačiū“.

Dainiaus Čėplos nuotr./Sauliaus Prūsaičio koncertas Marijampolėje
Dainiaus Čėplos nuotr./Sauliaus Prūsaičio koncertas Marijampolėje

Koncerte dalyvavo ir jaunoji dainininkė Iglė. S.Prūsaičio mokinės, „X faktoriaus“ laimėtojos pasirodymai mokytojo koncertuose jau tapo tradicija, tačiau šis buvo išskirtinis.

Iglė tądien šventė devynioliktąjį gimtadienį. Ir jos laukė didžiulė staigmena: S.Prūsaitis į sceną išnešė 4 kilogramų tortą, kurį prieš koncertą apdairiai slėpė spintoje. Salė stovėdama jaunąją dainininkę sveikino plojimais, o ši iš jaudulio vos tramdė ašaras.

VIDEO: Iglei Bernotaitytei – Sauliaus Prūsaičio staigmena Marijampolėje

Koncerte skambėjo visos garsiausios naujojo albumo dainos: „Tu nemoki“, „Merginos šoks“, „Mes surandam namus“, „Ko čia stovi“ ir, žinoma, titulinė „39“. O taip pat garsiausi S.Prūsaičio hitai: „Vasara 3016“, „Norim šokti“, „Power forever“, „Meile tu“, „Sweet sweet“ ir kiti.

Turo pabaiga lygiai po mėnesio – finalinis „39 show“ vyks gruodžio 15 d. Kaune „Žalgirio“ arenoje. „Ten aš pasiversiu asiliuku, o po to – bite“, – šmaikštavo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius