Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 08

Savaitgalį Nidoje – Jazzu ir Gabrielės Vilkickytės koncertai

Mažiau nei prieš mėnesį laiko Nidoje startavo nauja renginių erdvė, kurioje jau spėjo pasirodyti tokie atlikėjai kaip Giedrė, Alina Orlova, Jurga, „Colours of Bubbles“, Angelou, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir daugelis kitų! Kiekvieną savaitę įspūdingą paletę gyvo garso renginių siūlanti erdvė, šį penktadienį ir šeštadienį rengia Jazzu ir Gabrielės Vilkickytės pasirodymus.
Justė Arlauskaitė-Jazzu, Gabrielė Vilkickytė
Justė Arlauskaitė-Jazzu, Gabrielė Vilkickytė / Luko Griciaus, RNI Films nuotr.

Penktadienį, prie Nidos marių įsikūrusioje „Line Up Nida“ renginių erdvėje, šiltą vasaros koncertą surengs Nidoje visad laukiama atlikėja – Justė Arlauskaitė – Jazzu. Praėjusią savaitė Jazzu pristatė savo vasaros hitą, kūrinį – „Vasara“, kuris suskambės per Nidos kopas ir marias!

Jazzu - Vasara

VIDEO: Jazzu - Vasara

„Širdyje labai gera, kad grįžo scenos, koncertai, menas ir kultūra. Pristatysime ir porą naujų dainų iš būsimojo albumo, kurį jau pradėjau įrašinėti. Dainos suskambės kitaip, nes šiame koncerte bus violončelė, fortepijonas - mano du mėgstamiausi instrumentai ir daug vokalų. Labai laukiu mūsų gyvo susitikimo!“ – pasakoja Jazzu.

Šeštadienį, išskirtinėje, meno kūriniais ant senų pastatų sienų apsuptoje koncertų erdvėje, koncertuos dažnai „deficitine“ atlikėja bei dainų autore tituluojama – Gabrielė Vilkickytė!

Gabrielė Vilkickytė – Nusijuoksiu

VIDEO: GABRIELĖ VILKICKYTĖ - NUSIJUOKSIU (Official Video)

„Per karantiną tarp pirštų išslydo laiko pojūtis, viskas taip išsitempė. Atrodo, kad į sceną lipsiu po 20 metų. Bet tai manęs negąsdina. Pajutau, kaip paaugau rašydama albumą: ne tik savyje subrandinau daugiau stiprybės, bet ir išmokau geriau valdyti balsą. Dabar išties labai smalsu savo jau kiek geresnę versiją išbandyti scenoje. Labai laukiu šio koncerto Nidoje!” – atvirai kalba Gabrielė Vilkickytė.

Ji ką tik oficialiai pristatė ilgai lauktą albumą „Vilko švelnumas” ir jau spėjo sulaukti fantastinių atsiliepimų. Todėl ir koncerte kūrybinėje „Line Up Nida“ erdvėje, G. Vilkickytė atliks keletą naujausių šio albumo kūrinių, kuriais paglostys kiekvieno klausytojo vidinį vilką.

Vaizdas į marias, šilti vasaros vakarai ir išskirtiniai Lietuvos atlikėjai. Su šūkiu – „Atrask naujas Nidos erdves“ čia kiekvieną savaitę, vyksta skirtingo muzikos stiliaus pasirodymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius