-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 22

„Silence Circus“ – naujametinis muzikos cirkas „Forum Palace“ rūmuose

Naujieji metai aukštyn kojom? Be suvaidintos rimties ir susikaupimo, su ryškiai raudona nuotaika, ironiškomis kaukėmis ir ne garsiausių dizainerių siūtais kostiumais? Garsus „Taip“! Klajojanti „Silence“ artistų šeima su draugais ir artimaisiais iš Lietuvos bei užsienio šįkart nori pakvailioti plačiai, todėl „Silence Circus“ metų sandūroje užims net dvi „Forum Palace“ erdves.
„Junior Boys“
„Junior Boys“ / Organizatorių nuotrauka
Temos: 1 Cirkas

Pagrindinis ir gausiausias naujametinio karnavalo veiksmas gruodžio 31–ąją vyks „Balsas.lt“ klube. Jo arenoje viena po kitos pasirodys dresiruotos, bet vis dar nesutramdomos balso artistės, o Naujųjų metų proga suskambės kanadiečių grupės „Junior Boys“ DJ setas.

Viena už kitą dailesnes natas suokdamos koncertuos ilgametė liūtų hipnotizavimo čempionė Giedrė iš „Empti“ artistų giminės ir per pusę magų nuolat pjaustoma dama Monika Liu. Nuo meilės ištroškusių gerbėjų cirko princeses saugos ir muzikinį pagrindą joms garantuos elektroninių balandžių dresuotojai Mario Basanov ir Vidis. Įrašais čia žongliruos ir diskotekų pjovėjų komandos „Metal on Metal“ atstovas Manfredas.

Jaunuolius vaidinantys subrendę vyrai, gausybės hitų jaunam ir senam, reiveriui ir rokeriui autoriai – kas? „Junior Boys“. Iš Kanados kilusios ir visame pasaulyje mylimos grupės DJ setas taps svarbiausiu puotos akcentu, o užsienietiško ryškumo burtai cirko arenoje sklis eklektiškos elektronikos įrašų pagalba.

Disco ritmų oazė restorane „Terrazza“

Pravėdinti cirko artistų įkaitintus kūnus „Silence Circus“ lankytojai bus kviečiami restorane „Terrazza“ įsikursiančioje „Silence Disco“ oazėje. Čia iš pirmo žvilgsnio smulkiais, o iš tiesų ilgus metus gludintais disco magijos deimantus gyvai atliks 2010–aisiais ir festivalių, ir klubų scenose patikrintas bei visų auditorijų plojimus susirinkęs projektas „Proper Heat“.

„Silence Disco“ pavadinimas sufleruoja, kad be tikrųjų diskotekų meistrų – didžėjų – apsieita čia nebus. Pirmąjį 2011–ųjų rytą čia pasitiks įrašų iliuzionistų tandemas „Downtown Party Network“  bei plokštelių burtininkas iš pajūrio Mindas MiniDisko.

„Silence Circus“ naujametinę naktį laukia liūtų ir jų dresuotojų, akrobatų, cirko meškų, princesių, iliuzionistų ir visų kitų, nusiteikusių karnavališkiems elektroninės muzikos burtams. Bilietai į cirką jau tirpsta „Bilietai.lt“ kasose ir internete. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius