-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 01 31

Skandale pasisakė ir Karolina Meschino: išleido dainą, prodiusuotą naujo mylimojo OG Version

Penktadienio rytą socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino gerbėjus nustebino netikėta staigmena – nauja daina, kurią prodiusiavo mylimasis Dominykas Ježerys-OG Version. Šia žinia Karolina pasidalijo savo socialinio tinklo paskyroje.
Karolina Meschino ir Dominykas Ježerskis-OG Version
Karolina Meschino ir Dominykas Ježerys-OG Version / LNK ir 15min nuotr.

Naujo kūrinio premjera socialinių tinklų žvaigždė pasidalijo „Instagram“ paskyroje, kurioje nurodė, kada tiksliai ištikimiausi merginos gerbėjai galės įvertinti dainą „Akimirka“. Beje, naujo kūrinio prodiuseriu tapo Karolinos mylimasis Dominykas Ježerys-OG Version.

Visgi dar net nepasirodžius dainai, internautai po vaizdo įrašu pažėrė ne tik komplimentų laviną, bet ir karčios kritikos bangą. Galima numanyti, kad tokias reakcijas paskatino neseniai pramogų pasaulį sudrebinęs skandalas, kad Karolinos Meschino draugystė su buvusiu mylimuoju, „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu nutrūko dėl to, kad ji susibičiuliavo su kitu grupės nariu, Remigijaus draugu D.Ježeriu.

Naują Karolinos Meschino dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Meschino - Akimirka (Prod. by OG Version)

Internautai spėliojo, kad būtent OG Version išskyrė Karoliną Meschino ir Remigijų Daškevičių-Remį, o ir pati Karolina sulaukė daugybės negatyvių žinučių, dėl kurių tam tikrą laiką net buvo užsišaldžiusi instagramo paskyrą.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Meschino kartu su vaikinu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu pristatė pirmąją judviejų dainą „Story feat. Retro“.
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Meschino kartu su vaikinu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu pristatė pirmąją judviejų dainą „Story feat. Retro“.

15min primena, kad praeitų metų gegužę K.Meschino pristatė savo ir tuo metu buvusio mylimojo R.Daškevičiaus – Remio bendrą pirmą dainą ,,Story feat. Retro”. Tuo metu pora pasakojo, kad jeigu ne daina, tai jie net nebūtų susipažinę.

„Mūsų pažintis su Remigijumi įvyko būtent dėl šios dainos“, – tikino K.Meschino.

„Su Karolina susipažinome Vilniuje, kai pirmą kartą susitikome aptarti dainos. Vėliau Kaune ją įrašėme studijoje ir nuo to laiko pradėjome bendrauti, galiausiai tai virto draugyste“, – sakė R.Daškevičius.

Pirminiame dainos variante Remigijaus balso dainoje nebuvo. Tai turėjo būti solinis Karolinos kūrinys. Tačiau užsimezgus draugystei dainą nuspręsta patobulinti ir sukurti duetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius