-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 29

Šokių muzikos žvaigždė Avicii pranešė nutraukiantis koncertinę veiklą

Šokių muzikos žvaigždė Avicii (26 m.) paskelbė, kad nutraukia savo koncertinę veiklą. Viena iš paskutinių galimybių pamatyti talentingąjį švedą scenoje – „Weekend Baltic“ festivalis, kuris vyks rugpjūčio 4–6 dienomis Parnu paplūdimyje Estijoje.
9 vieta – 25-erių Avicii (28 mln. JAV dolerių)
Avicii / „Scanpix“/AP nuotr.

Per pastarąją kelionę po JAV Avicii sako supratęs, kad atėjo laikas keisti savo gyvenimą. Apie tai jis pranešė emocingame laiške gerbėjams, kurį išplatino savo socialinių tinklų paskyrose.

„Prieš dvi savaites skyriau laiko pasivažinėti po JAV su savo draugais ir komanda, kad tiesiog pasižvalgyčiau ir iš naujo viską apgalvočiau. Tai labai padėjo suprasti, kad man reikia pokyčių, kurių norėjosi jau kurį laiką“, – rašo jis.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./9 vieta – 25-erių Avicii (28 mln. JAV dolerių)
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Avicii

„Mano pasirinkimams ir karjerai niekada nedarė įtakos materialūs dalykai, nors aš esu dėkingas už galimybes ir komfortą, kuris atėjo su mano sėkme, – rašė jis. – Žinau, kad esu palaimintas turėdamas galimybę keliauti po pasaulį ir rengti pasirodymus, bet man lieka per mažai laiko tikram gyvenimui, tikram žmogui, slypinčiam po atlikėju.“

Tiesa, nors Avicii nebežada koncertuoti festivaliuose ir vakarėliuose, tačiau muziką jis ir toliau kurs.

„Vis dėlto aš niekada neatitolsiu nuo muzikos – aš ir toliau bendrausiu su savo gerbėjais per ją, bet nusprendžiau, kad 2016-aisiais bus paskutiniai mano turai ir paskutiniai mano pasirodymai. Padėkite man juos padaryti nepamirštamais!“ – savo laišką užbaigė viena ryškiausių šių dienų šokių muzikos žvaigždžių.

„Weekend Baltic“ nuotr./Avicii
„Weekend Baltic“ nuotr./Avicii

Avicii yra vienas iš daugiausia pasaulyje uždirbančių didžėjų. „Forbes“ sudarytame geriausiai apmokamų pasaulio didžėjų sąraše jis užima šeštą vietą.

Avicii muzika „Spotify“ sistemoje buvo ištransliuota daugiau nei 3 mlrd. kartų, per „Deezer“ – 107 mln. kartų, „iTunes“ – 30 mln. kartų ir daugiau nei 3 mlrd. kartų jo VEVO kanale. Jis turi daugiau nei 3 mln. sekėjų „Instagram“ ir beveik 20 mln. sekėjų „Facebook“ paskyrose. Atlikėjas išleido tokius hitus kaip „Waiting For Love“, „For A Better Day“, „Wake Me Up“, „The Nights“, „Levels“ ir daug kitų puikiai žinomų dainų.

Jūsų dėmesiui – garsiausi Avicii hitai, šokdinę milijonus:

VIDEO: Avicii - For A Better Day
VIDEO: Avicii - Levels
VIDEO: Avicii – „Wake Me Up“
VIDEO: Avicii - Waiting For Love
VIDEO: Avicii - The Nights
VIDEO: Avicii - Hey Brother

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius