-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 11

Soliniame koncerte Giedrė Kilčiauskienė pasirodė pasidabinusi Sandros Straukaitės kurta suknele

Nors šį savaitgalį sostinėje ir siautė „Mados infekcija 2012“, o visi stilingiausieji okupavę Vilniaus Šiuolaikinio meno centrą, geros muzikos mėgėjai tikrai galėjo atrasti ausiai mielų vietų. Štai legendinės elektroninės muzikos grupės „Empti“ vokalistė Giedrė Kilčiauskienė šeštadienį melomanams kaip tik ir pristatė naujovišką savo skambesį – „Giedrė solo“.
Giedrės solinio koncerto akimirka
Giedrė Kilčiauskienė ir Paulius Volkovas / Luko Balandžio nuotr.

Besisveikindama su restobare „Studio 9“ susirinkusiais gerbėjais, dainininkė pripažino, kad šis vakaras jai svarbus ne tik dėl naujo dainų skambesio, bet ir dėl to, kad tai pirmas kartas, kuomet „ne ji ateina į grupę, bet suburia mielus jai muzikantus aplink save“. O po kalbos pabirę pirmieji muzikos garsai išjudino publiką lėtam, kiek tingokam šokiui.

Be to, Giedrė ir vėl liko ištikima savo mėgiamiausiai dizainerei ir ant scenos lipo su Sandros Straukaitės kurta blizgia, pilka, trumpa suknele. Prie jos muzikantė priderino itin blizgius auksinius batus.

„Sandra Straukaitė man sukneles kuria nuo pat grupės „Empti“ laikų. Ji – geneali ir man beprotiškai patinka. Man atrodo, kad tiesiog sutampa musų laukai“, – dar gerokai prieš koncertą sakė Giedre.

Kaip portalui Žmonės.lt dainininkė buvo sakiusi interviu metu, albumas, kuriame bus sudėtos šeštadienio vakarą skambėjusios dainos, turėtų pasirodyti jau kitais metais. Šias svajingas pop, rock ir soul mišiniu kvepiančias dainas atlikėja atliko kartu su grupe: būgnininku Dariumi Rudžiu, klavišininku Andrėjumi Polevikovu, bosine gitara grojančiu Juliumi Valančiausku, gitaristu Pauliumi Volkovu bei trimitininku Mindaugu Vadokliu.

Jūsų dėmesiui – vaizdo įrašas iš Giedrės ir grupės repeticijos, kurioje ji atlieka dainas „Spalvota migla“ ir „Nieks nepasikeis“:

VIDEO: Giedrės Kilčiauskienės ir grupės repeticija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius