Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 12 12

Monikos Linkytės dovana gerbėjams – originalus kalėdinis sveikinimas: žiūrėkite video

Norėtumėte gauti dovaną, kurios istorija siekia daugiau nei 70 metų? Prašom. Laukdama gražiausių žiemos švenčių dainininkė Monika Linkytė nusprendė pradžiuginti visus Kalėdų džiaugsmais ir maloniais rūpesčiais dabar gyvenančius lietuvius originalia staigmena.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Ši daina man yra viena gražiausių ir jaukiausių kalėdinių dainų, o dar mieliau ji skamba su ukulele. Pamėginau ją pagroti namuose ir supratau, kad negaliu nepasidalinti tuo su savo gerbėjais!“ – sako Monika ir juokaudama priduria, kad dainą dovanoja ir negerbėjams, jeigu tik jiems norisi kartu pasinerti į šitą smagų kalėdinį laukimą.

Akustinę dainos „Have Yourself A Merry Little Christmas“ versiją Monika Linkytė žada atlikti ir gyvai, koncertų „Monika, cinamonas ir ukulelės“ metu Kaune ir Mažeikiuose.

Ir taip, dovanos yra labai malonus reikalas, bet už kiekvienos staigmenos dažniausiai slepiasi kokią nors linksma istorija. Šis kartas nebuvo išimtis.

„Pasibaigus sesijai ir išlaikius visus egzaminus, pagaliau iškišau nosį į pasipuošusį ir Kalėdų belaukiantį Londono centrą. Jis tądien buvo ne tik nuostabiai gražus, bet ir beprotiškai šaltas. Su užšalusiomis ukulelės stygomis, apledėjusiais pirštais ir nosį kandžiojančiu vėju, aš visvien norėjau šia daina nusiųsti linkėjimus visiems savo muzikos ir Kalėdų mylėtojams“, – pasakoja Monika.

VIDEO: Monika Linkytė - Have Yourself A Merry Little Christmas (acoustic)

M.Linkytės atliekama daina „Have Yourself A Merry Little Christmas“, sukurta prieš 73 metus ir daugybę metų patogiai įsitaisiusi populiariausių kalėdinių dainų topuose, aktuali ir šiandien. Šeimos vertybės ir dainoje skambantis raginimas džiaugtis šia ypatinga diena kartu itin artimas ir pačiai dainininkei.

„Noriu visiems palinkėti šitą Kalėdų laukimo periodą atrasti laiko savo mylimiems draugams ir šeimai. Nepaskęsti dovanų pirkimo maratone, o savo artimiems žmonėms dovanoti apsikabinimą, šypseną ir savo laiką. Nes už laiką kartu nėra didesnių ir svarbesnių dovanų!“ – neabejoja Monika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius