-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 30

Stano dalyvavo akcijoje, kurioje buvo skatinama sukurti dainą žvaigždei

Antradienį Stano dalyvavo akcijoje „Sukurk dainą žvaigždei“.
Stano
Stano. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Visą valandą dainininkas internetu bendravo su vaikais ir jaunuoliais, kurie buvo susirinkę į beveik 500 Lietuvos viešųjų bibliotekų. Jaunimui iki 18 metų buvo pasiūlyta kurti dainų tekstus akcijoje dalyvaujančioms įžymybėms kovos su bendraamžių smurtu ir patyčiomis, pakantumo vieni kitų atžvilgiu ir draugystės tema. Geriausiems tekstams atlikėjai vėliau pažadėjo sukurti muziką ir šias dainas įrašyti, teigiama pranešime spaudai.

„Dalyvavau tiesioginėje transliacijoje, kurioje be manęs dar buvo mano kolegos Alanas Chošnau, Laurynas iš grupės „Saulės kliošas“, Svaras iš „G&G Sindikato“. Su vaikais kalbėjome apie prievartą šeimose, mokykloje. Labai džiugu, jog buvo atsiųsta net 1200 klausimų. Jautėsi, kad vaikai labai susidomėję šia akcija. Džiaugiuosi, kad jos metu buvo įgyvendintas ir kitas tikslas, t.y. smurto tarp jaunimo prevencija. Asmeniškai aš, šios akcijos dėka, tikiuosi atrasti jaunųjų dainų tekstų kūrėjų“, – kalbėjo Stano ir patikino, kad labai laukia visų kūrybos rezultatų, kuriuos atidžiai išnagrinės, o, suradęs tikrai talentingą žmogų, padės jam ne tik šios akcijos metu, tačiau ir jai pasibaigus įsitvirtinti Lietuvos muzikinėje popscenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius