-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 31

„Suicide DJs“ gimtadienį paminėjo su piktais babajais laukdami 2050-ųjų (nuotraukos)

Pirmadienio vakarą Piano.lt kiemelyje pamininėdama 41-erių iki karjeros pabaigtuvių gimtadienį dviejų metų sulaukusi grupė „Suicide DJs“ mankštino publiką, švaistėsi peiliais ir į orą paleido visą ryšulį balionų.
„Suicide Djs“ Vilniuje šventė keturiasdešimt vienerių metų iki karjeros pabaigos gimtadienį ir koncerte pristatė 12 naujų kūrinių.
"Suicide Djs" Vilniuje šventė 41-erių metų iki karjeros pabaigos gimtadienį ir koncerte pristatė 12 naujų kūrinių. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pavėlavę apie 20 minučių pamokančiais „kung fu“ judesiais koncertą pradėjo publiką apšildžiusi Vido Bareikio ir Ainio Storpirščio grupė „Stipriai kitaip“. Pramokusi judesius ir riksmus „u“ bei „a“ publika nekantriai laukė grupės „Suicide DJs“ pasirodymo. Nusimetę pilką sportinę aprangą tie patys V.Bareikis ir A.Storpirštis pradėjo gimtadieninį koncertą.

Dar prieš pasirodymą V.Bareikis kalbėdamas su 15min.lt žadėjo, kad grupės programa bus labai šviežia. Jis, neslėpdamas jaudulio, prieš koncertą tvirtino, kad kartu su grupe paruošė net 12 naujų kūrinių. Ir iš tiesų – seni ir gerai žinomi grupės kūriniai užleido vietą naujiesiems. Nors daugumos jų susirinkusieji nebuvo anksčiau girdėję, tačiau palaikė gausiais plojimais. Vis vėstant labiau rudeniškam nei vasariškam vakarui, žiūrovai išsijudino. Kas dėl šalčio, kas dėl patinkančios muzikos nepaliovė ploti, šokti ir skatinti muzikantus šūksniais.

Scenoje netrūko ir esktremalių vaizdų – peilius galąsdamas A.Storpirštis kartu su V.Bareikiu atliko dainą „Piktas babajus“. Tarp gausybės negirdėtų kūrinių skambėjo ir pažįstamas „Stebuklingas šeškas“, „Final shot“, „Do zobačenja“ ir kiti žinomi grupės kūriniai.

Publiką ypač nustebino koncerto pabaigoje V.Bareikio ir grupės būgnininkės Živilės Kazlauskaitės duetu atlikta baladė. Žiūrovus sužavėjo švelnus ir malonus ausiai merginos balsas. Anksčiau per koncertus ji nekuomet neiškeisdavo būgnų į mikrofoną.

Besibaigiant grupės pasirodymui vienas iš vokalistų, A.Storpirštis, užlipęs ant šoninės sceną laikančios konstrukcijos nuo jos į orą paleido šūsnių balionų, kurie iš lėto kildami pranyko naktiniame danguje. Nors ir prašyti, bet muzikantai po beveik dvi valandas trukusio koncerto antrąkart biso neišėjo, tačiau noriai bendravo su gerbėjais ir dalijo autografus. Visą koncertą stebėjo ir neseniai V.Bareikio žmona tapusi dainininkė Jurga Šeduikytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius