-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 25

Sunkią emigrantės duoną krimtusi „X faktoriaus“ dalyvė svajonių darbą rado Kretingoje

Apie muzikinę karjerą svajojanti „X Faktoriaus“ dalyvė Indrė Juodeikienė – tikra gražuolė, į projektą atvykusi iš Kretingos. 25 metų moteris dirba darželyje muzikos mokytoja. Ji moko vaikučius dainuoti, šokti ir pamilti muziką.
Indrė Juodeikienė
Indrė Juodeikienė / TV3 nuotr.

Dirbti muzikos mokytoja I.Juodeikienė pradėjo visai neseniai. Jauna moteris į gimtąjį miestą grįžo iš emigracijos. Ji kartu su būsimuoju vyru bandė kurti laimę Didžiojoje Britanijoje. Deja, bet gyvenimas svetur nebuvo rožėmis klotas.

„Aš atvažiavau su mintimi ne kad dirbsiu, o dainuosiu. Drambliuko svajonės... Labai greitai jos sprogo – patį pirmą mėnesį. Turėjau eiti ieškotis darbo, nes reikėjo mokėti už nuomą. O Londone pragyvenimas tikrai nėra pigus“, – sekmadienį savo išgyvenimus prisimins I.Juodeikienė.

Jauna moteris susirado padavėjos darbą, tekdavo dirbti naktimis, savaitgaliais. Laikas, kurį Indrė manė skirsianti koncertams, buvo pašvęstas darbui. „Vietoj to, kad dainuočiau, aš nešiodavau padėklus“, – sunkią emigrantės duoną prisimins projekto dalyvė.

TV3 nuotr./Indrė Juodeikienė
TV3 nuotr./Indrė Juodeikienė

Padavėjos darbas, darbas fabrike ir kiti trumpalaikiai užsiėmimai apie dainininkės karjerą svajojančiai Indrei galiausiai įgriso. Ji nusprendė grįžti į Lietuvą. O čia jos laukė maloni staigmena. „Atšokome vestuves ir pasilikome gyventi Lietuvoje. Nors gimtinėje planavome tik susituokti“, – apie savo spontanišką sprendimą likti tėvynėje kalbės jauna moteris.

I.Juodeikienė su šeima apsigyveno gimtojoje Kretingoje. Visai šalia namų gražuolė rado ir svajonių darbą. Pasirodo viskas, ko taip ieškai, yra čia pat, šalia. Tik reikia mokėti tai pastebėti.

„Negaliu apsakyti, kaip man patinka darbas su vaikais. Žinoma, norisi ir save realizuoti, kol dar leidžia amžius“, – tikisi jauna moteris.

TV3 nuotr./„X Faktoriaus“ teisėjai
TV3 nuotr./„X Faktoriaus“ teisėjai

Jau šį sekmadienį pamatysite, ar I.Juodeikienei pavyks įgyvendinti didžiausią savo svajonę ir sužavėti projekto teisėjus. Ar iš tiesų jauna moteris yra verta didžiosios „X Faktoriaus“ scenos?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius