-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 03

„Surf Camp“ kviečia gaudyti bangas ir sušokti trankiausiame pajūrio vakarėly

Šį savaitgalį „Surf Camp“ stovykloje skambės ne tik bangų muša, bet ir debiutuos gyva muzika! Pajūris nusiteikęs triukšmingai – penktadienį publiką išjudins energinga merginų grupė „shishi“, o šeštadienį tikras R&B vakarėlis – Angelou su Dj Viperiu.
„Surf Camp“ stovyklavietėje koncertuos grupė „shishi“ ir Angelou
„Surf Camp“ stovyklavietėje koncertuos grupė „shishi“ ir Angelou / Organizatorių nuotr.

„Surf Camp“ skelbia jau tryliktą bangų stovyklos sezoną! Tai Lietuvos banglentininkų namai, kurie garsiai sako, kad Lietuvoje galima surfinti!

Ši vasara neįtikėtina tiek Baltijos jūros bangomis, tiek žmonių srautu – čia susiburia įvairių profesijų žmonės, kuriuos jungia vienas tikslas – pagauti bangas! Stovykloje prižiūri aukščiausią kvalifikaciją turintys treneriai, vyksta ne tik įdomios treniruotės, įvairūs sportiniai užsiėmimai, bet ir geriausių filmų peržiūros, nesibaigiantys pokalbiai ir gyvi susitikimai su Lietuvos banglenčių sporto atstovais.

Tomo Tereko nuotr./Grupė „shishi“
Tomo Tereko nuotr./Grupė „shishi“

Šis savaitgalis dedikuotas ne tik bangoms, bet ir muzikai – „Surf Camp“ skambės net du koncertai! Penktadienį alternatyvios muzikos grupė „shishi“ yra paruošusi triukšmingą dainų repertuarą. Neišsemiama rokenrolo energija sukels tikrą proveržį „Surf Camp“ hostelio kiemelyje.

Tado Sirvido nuotr./„Surf Camp“ stovyklavietė
Tado Sirvido nuotr./„Surf Camp“ stovyklavietė

Šeštadienio sceną perims R&B ir soulo muzikos atlikėja Angelou su Dj Viperiu. Jauna atlikėja šiuo metu sparčiai kyla muzikos pasaulyje – žinomos dainos kaip „A Lyga“ ir „Opia“ padėjo atverti duris į ne vieno klausytojo širdį. Elektroniniai garsai ir užburianti energija išjudins net Baltijos jūrą!

Asmeninio archyvo nuotr./Angelou
Asmeninio archyvo nuotr./Angelou

„Surf Camp“ į koncertus ragina atvykti visus – ne tik bangoms atsispirti negalinčius surferius, bet ir tuos, kurie mėgsta gerą ir kokybišką muziką. Vartai atsidarys nuo 19 val. – kviečiami užsukti visi, kurie nori artimiau susipažinti su surf kultūra, o koncertų pradžia nuo 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius