-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 11

Svarbi informacija Dua Lipos gerbėjams: keičiasi žvaigždės koncerto Lietuvoje data

Dua Lipos gerbėjus Lietuvai neseniai kaip reikiant pradžiugino žinia, kad pasaulinė populiariosios muzikos superžvaigždė koncertuos Kaune – bilietai į jos pasirodymą išgraibstyti akimirksniu. Vis dėlto dabar paaiškėjo, kad koncertas vyks kitą dieną, negu planuota.
Dua Lipa
Dua Lipa / „Warner Music“ nuotr.
Temos: 2 Koncertas Dua Lipa

„Future Nostalgia“ šou Kauno „Žalgirio“ arenoje Dua Lipa turėjo surengti birželio 21-ąją. Tačiau „Live Nation Lithuania“ ketvirtadienį feisbuke pranešė, kad vienintelis žvaigždės koncertas Baltijos šalyse paankstinamas dviem dienomis ir įvyks birželio 19-ąją.

Kaip skelbiama pranešime, tokios permainos įvyko dėl „logistinių priežasčių“.

„Dėl nenumatytų logistinių priežasčių nežymiai keičiasi vienos garsiausių pasaulyje populiariosios muzikos žvaigždžių Dua Lipos koncerto Kauno „Žalgirio" arenoje data. Koncertas, į kurį visi bilietai buvo parduoti per rekordiškai trumpą laiką, vyks ne 2022 m. birželio 21-ąją, kaip buvo skelbta, o šių metų birželio 19-ąją dieną. Atlikėjos atstovai atsiprašo už nepatogumus ir laukia jūsų koncerte.

Visi įsigyti bilietai galios – jų keisti nereikės“, – teigė „Live Nation Lithuania“ atstovai.

Taip pat pridurti, kad jei naujoji koncerto data įsigijusiems bilietus nėra tinkama, juos galima grąžinti iki kovo 11 d.

Primename, kad vos pradėjus viešą prekybą, visi bilietai į vienintelį Dua Lipos koncertą Baltijos šalyse buvo išpirkti per pusę valandos, anksčiau skelbta išplatintame pranešime spaudai.

Jau tą pačią dieną skelbimų portaluose pasirodė dešimtys perpardavinėtojų skelbimų, kuriuose už bilietus į Dua Lipos koncertą prašoma kur kas daugiau, nei jie iš tiesų kainavo.

„Labai džiaugiuosi galėdama vėl vykti į gastroles ir pamatyti savo angelus asmeniškai! Kaip nuostabu, kad mes vėl visi šoksime ir švęsime kartu“, – savo gerbėjams Lietuvoje sako Dua Lipa. „Kai kūriau albumo „Future Nostalgia“ dainas, įsivaizdavau, kaip jos skambės naktiniuose klubuose, kuriuose šoksime su savo draugais. Labai džiaugiuosi, kad mano fantazija pagaliau išsipildys. Nekantraudama laukiu, kada savo dainomis galėsiu pasidalinti su jumis!“

Pristatydama antrąjį albumą „Future Nostalgia“, Dua Lipa sakė: „Norėjau įrašyti albumą, kurį klausant jaustume nostalgiją, tačiau jo skambesys būtų šviežias ir futuristinis.“ Įkvėpta tokių atlikėjų, kaip Kylie Minogue, Madonna, „OutKast“ ir Gwen Stefani, dainininkė albumą „Future Nostalgia“ išleido 2020-ųjų kovo mėnesio pabaigoje. Singlais išleistos Dua Lipa dainos „Don’t Start Now“, „Levitating“, „Physical“, „Break My Heart“, „We’re Good“ ir „Hallucinate“ tapo didelį populiarumą pelniusiais hitais. Metų pabaigoje paaiškėjo, kad Dua Lipa įrašas „Future Nostalgia“ buvo trečias perkamiausias 2020-ųjų įrašas pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius