Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 12

„Take That“ apsisprendė: Robbie Williamsas jiems nereikalingas

Britų popgrupė „Take That“ atsisakė planų į savo kolektyvą vėl priimti buvusį narį Robbie Williamsą.
Robbie Williamsas – nebereikalingas.
Robbie Williamsas – nebereikalingas. / „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „Sky News“, pastaruoju metu abi pusės ne kartą buvo pareiškusios apie ketinimus atnaujinti bendradarbiavimą. Net buvo skelbiama, kad „Take That“ kartu su R.Williamsu planuoja tapti svarbiausia 2010-ųjų metų Glastonberio muzikos festivalio grupe. Po to dainininkas pareiškė, kad susivienijimas įvyks dar greičiau, „pačiu artimiausiu metu“.

Tačiau „Take That“ narys Gary Barlow paskelbė, kad visi šie planai žlugo. Pasak jo, „Take That“ šiuo metu yra „laiminga“ grupė, kuriai nereikia Robbie. Jau po to ir R.Williamsas savo tinklaraštyje parašė: „Vaikinai turi savo reikalų, o aš – savo...“

1990-aisiais sukurta „Take That“ laikoma viena iš populiariausių „berniukų grupių“ popmuzikos istorijoje. 1995 metais tris studijinius albumus išleidusią grupę paliko ir sėkmingą solinę karjerą pradėjo R.Williamsas. 1996-aisiais „Take That“ iširo, tačiau 2005-aisiais keturi jos nariai atgaivino grupę be R.Williamso ir išleido du sėkmingus albumus.

Tuo tarpu R.Williamso karjera pastaruoju metu ėmė klostytis nesėkmingai, ir jo dalyvavimas atgimusios „Take That“ veikloje buvo vertinamas kaip būdas susigrąžinti prarastą populiarumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius