-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 09

„Tamsta“ muzika“ gimė su trenksmu (nuotraukos)

Savaitgalį Vilniaus gyvos muzikos klubas „Tamsta“ vaizdingoje Dzūkijoje surengė įspūdingą festivalį „Tamsta“ muzika 2009“. Šokiai iki ryto, šimtai šypsenų, stalo futbolas, ežeras ir linksmai nusiteikę žmonės – štai ką pavyko surinkti pirmąjį tokį festivalį įgyvendinusiems organizatoriams.
Grupės „SSG“ pasirodymas
Savaitgalį Vilniaus gyvos muzikos klubas „Tamsta“ vaizdingoje Dzūkijoje surengė įspūdingą festivalį „Tamsta“ muzika 2009“. / Mykolo Paškausko nuotr.
Temos: 2 Muzika Varėna

Varėnos hidroelektrinės tvenkinys į savo glėbį priėmė daugiau kaip 2 tūkst. muzikos mylėtojų. Juos dvi dienas šokdino lietuvių scenos grandai ir dar visai jauni jos užkariautojai. Greta legendinių „Poliarizuotų stiklų“ į sceną lipo „Antis“, „Svastikos sukitės greitai“ su Algiu Greitai, „Pieno lazeriai“, „Suicide Djs“, „Saulės Kliošas“, „G&G Sindikatas“ ir daugybė kitų. Susirinkusius savo pasirodymais stebino ir ekstremalaus sporto mėgėjai, breiko ir lindyhopo šokėjai.

Pasak festivalio rengėjų, Varėnos prieigose esančiame „Dainų slėnyje“ vyko tikrai ne paskutinis toks festivalis. „Tamsta“ muzika“ nepretenduoja tapti grandioziniu tarptautiniu festivaliu, nes jame išskirtinis dėmesys skiriamas ne užsieniečiams, o įdomią ir patrauklią muziką atliekančių lietuviškų grupių muzikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius