-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 12

„Tamstoje“ – elektroninio soulo pionieriai iš Danijos

Sostinės gyvos muzikos klubas „Tamsta“ tęsia kokybiškos pasaulinės muzikos koncertų seriją „Worldwide“. Klube jau yra koncertavę švedai „Little dragon“, Niujorko atlikėjai Jose James ir „Tortured soul“, Vula ir „The Heavy is Didžiosios Britanijos.
Grupė „Quadron“
Grupė „Quadron“
Temos: 2 Pionieriai Muzika

Sausio 15 d. klube laukiama garbingų svečių iš Danijos – elektroninio soulo grupės „Quadron“.
„Quadron“ sukūrė du buvę sėkmingos soulo grupės „Boom Clap Bachelors“ nariai Robinas ir Coco. Patyrusį muzikantą Robiną, kuris grojo su tokiomis žvaigždėmis  kaip  Aloe Blacc, „Nobody Beats The Beats“, „Plant Life“ ir daugybėje kitų, sužavėjo charakteringas, įsimenantis Coco balsas. Nors šiai dainininkei dar tik 21–eri, ji scenoje dirba jau daug metų. Kai ji uždainuoja, publika supranta, kad Coco tiesiog gimusi dainuoti  būtų gimusi dainuoti. Ji puikiai sugeba improvizuoti ir prikausto žiūrovų dėmesį.


Abu šie muzikantai kartu nusprendė sukurti naują grupę, kuri būtų atsakas amerikietiškajam populiariajam ritmenbliuzui ir soulo muzikos scenoje pateiktų naujų idėjų. Savo atliekamą muziką jie vadina „electronic soul“ (elektroninis soulas) – jie groja tiek tradiciniais instrumentais, tiek išnaudodami šiuolaikines kompiuterines technologijas.

Daugiau informacijos apie „Quadron“ koncertą www.tamstaclub.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius