-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 15

„Ten Walls“ pradeda pasaulinį turą: trečiadienį Vilniuje pristatys debiutinį albumą

Trečiadienį, kovo 15 d., menų fabrike „Loftas“, pasaulinę šlovę pelnęs lietuvių elektroninės muzikos atlikėjas Marijus Adomaitis, scenoje žinomas „Ten Walls“ slapyvardžiu, pristatys ilgai lauktą debiutinį albumą „Queen“.
„Ten Walls“
„Ten Walls“ / Asmeninio albumo nuotr.

Lietuviai taps pirmaisiais išgirdusiais naujausius „Ten Walls“ kūrinius, nes šis koncertas „Lofte“ paskelbs pasaulinio „Ten Walls“ turo startą. Trečiadienį šokdinęs lietuvius, jau penktadienį „Ten Walls“ gros Portugalijoje, šeštadienį – Italijoje, dar po kelių dienų Vokietijoje, Ispanijoje ir kitur.

Lietuvos klausytojai ne tik pirmieji išgirs naujausius kūrinius, bet ir koncerto metu galės įsigyti debiutinį albumą „Queen“. Vėliau jis bus parduodamas tik internetu.

Tau bus jau trečiasis „Ten Walls“ pasirodymas „Lofte“, bet toks įspūdingas – pirmą kartą. Daugybė technikos, šviesų ir garso klausytojus privers pamiršti, kad šiandien trečiadienis. „Lofto“ komanda, stebėdama pasiruošimą koncertui, tikina, kad tiek apšvietimo „Lofte“ jie dar nebuvo matę.

„LRT OPUS rekomenduoja. Heineken Live: Ten Walls“ pradės ir pirmą kartą „Lofto“ scenoje pasirodys Italijoje reziduojantis didžėjus Idriss D. Albumo „Queen“ pristatymo metu skambės visiškai nauji ir dar niekur negirdėti „Ten Walls“ kūriniai, tačiau klausytojai turės galimybę išgirsti ir jau žinomus bei į „BBC Radio 1“ patekusius, aukščiausias vietas Europos topuose užėmusius hitus, tokius kaip „Requem“ ar „Walking with Elephants“.

Debiutinį albumą „Queen“ pristatantis „LRT OPUS rekomenduoja. Heineken Live: Ten Walls“ pasirodymas Vilniuje – jau kovo 15 d., menų fabrike „Loftas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius