-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 13

„The Chemical Brothers“ jau Vilniuje: žada dviejų valandų šou, o iki jo aplankys miestą

Šeštadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuosiantys britai „The Chemical Brothers“ jau atvyko į Lietuvą. Popiet Vilniaus oro uoste jie nusileido iš Varšuvos skridusiu lėktuvu.
„The Chemical Brothers“ narys Tomas Rowlandsas
„The Chemical Brothers“ narys Tomas Rowlandsas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„The Chemical Brothers“ atvyko į Vilnių
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Tomas Rowlandsas

Tiesa, garsusis muzikos duetas atvyko kiek pakitusiu sąstatu – be grupės nario Edo Simonso, jis šiose gastrolėse nekoncertuoja. Jį pakeis kolektyvo bendražygis, su muzikantais ilgus metus dirbantis režisierius Adamas Smithas.

Į Vilnių atvykę britai buvo smagiai nusiteikę, jie apsistojo viename iš sostinės senamiesčio viešbučių. „Labai džiaugiamės galėdami koncertuoti Vilniuje. Dar tik pradedame savo koncertinį turą, dar nedaug miestų koncertavome, todėl pasirodymai mums patiems dar daugiau gerų emocijų, jie dar ypatingesni“, – Žmonės.lt sakė dueto narys Tomas Rowlandsas.

Dar anksčiau duodamas interviu žurnalui „Žmonės“, T.Rowlandsas buvo užsiminęs, kad apsilankęs sostinėje norėtų pasivažinėti dviračiu, domėjosi galimybe jį išsinuomoti. Šios idėjos jis vis dar neatmeta.

„Dviratis – puiki transporto priemonė naujame mieste, tai labai geras būdas iš arčiau pamatyti įdomiausius objektus. Jei neužklups lietus, galbūt pasivažinėsime“, – apie savo planus užsiminė muzikantas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„The Chemical Brothers“ atvyko į Vilnių
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„The Chemical Brothers“ atvyko į Vilnių

Du dešimtmečius populiarumo neskojanti grupė Lietuvoje koncertuos pirmą kartą. Čia jie pristatys naują, liepos mėnesį pasirodysiantį jau devintąjį albumą „Born In The Echoes“.

„Kadangi niekada nesame groję Lietuvoje, šiandien čia pristatysime pilną programą – grosime dvi valandas“, – Žmonės.lt skaitytojams pažadėjo T.Rowlandsas.

Savo gerbėjams Lietuvoje britai žada neeilinį šou, kuriame netrūks nei garso, nei šviesų, čia skambės ne tik nauji kūriniai, bet ir garsiausi „The Chemical Brothers“ hitai, su kuriais spėjo užaugti ne viena karta.

Koncertą pradės DJ Manfredas, pagrindinės vakaro žvaigdės į sceną turėtų lipti apie 22.30 val.

Britai Lietuvoje liks iki sekmadienio. Vėliau planuoja grįžti į gimtąjį kraštą, o vėliau ruošis kitiems savo šou: birželio 20 d. jie gros Barselonoje vyksiančiame elektroninės muzikos festivalyje „Sonar“, vėliau patrauks į Belgiją, Šveicariją.

VIDEO: The Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl
VIDEO: The Chemical Brothers - The Salmon Dance
VIDEO: The Chemical Brothers - Do It Again

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius