Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 03

Tūkstantinę minią Rumšiškėse šokdino Rita Ora: popmuzikos diva po atviru dangumi užkūrė pirtį

Penktadienio vakarą prie „Granatos Live“ scenos būriavosi tūkstančiai – įspūdingą pasirodymą surengė pagrindinė festivalio žvaigždė Rita Ora. Britų popmuzikos atlikėja Rumšiškėse užkūrė tikrą pirtį – pašėlusi minia garsiausius hitus dainavo kartu su pasaulinio lygio žvaigžde.
Rita Ora koncerto akimirkos
Rita Ora koncerto akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rita Ora Lietuvoje koncertavo pirmą kartą, todėl festivalininkai turėjo unikalią galimybę pasiklausyti popdievaitės dainų.

Įžengusi į sceną, Rita Ora nustebino futuristiniu įvaizdžiu – masyvūs žalių akinių, liemenėlės, tinklinių pėdkelnių ir ilgo sijono derinys įrodė, kad atlikėja yra išties ekstravagantiška asmenybė.

Koncerto atmosferą kūrė ir profesionalių šokėjų komanda, su kuriais Rita Ora scenoje demonstravo choreografinius sugebėjimus, nevengė ir seksualių judesių.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rita Ora koncerto akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rita Ora koncerto akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rita Ora koncerto akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rita Ora koncerto akimirkos

Atlikėja išgarsėjo 2012-aisiais, įrašiusi singlą „Hot Right Now“ kartu su DJ Fresh. Kūrinys akimirksniu atsidūrė britų singlų topo pirmoje vietoje ir tapo Ritai Orai puikiu tramplinu į populiarumą. Tačiau tai ne vienintelis hitas, kurį išgirdo „Granatos Live“ dalyviai.

Rumšiškėse taip pat skambėjo garsiausios albanų kilmės atlikėjos dainos „R.I.P“, „How We Do (Party)“, „Your Song“, „Anywhere“.

Rita Ora vėlų penktadienio vakarą sulaukė išskirtinio publikos palaikymo – festivalininkai nėrėsi iš kailio, norėdami parodyti savo simpatijas atlikėjai. Paskatinantys šūksniai, energingi šokiai ir į orą pakilusios rankos sukūrė nepamirštamą atmosferą. Rita Ora tai įvertino – ne kartą dėkojo susirinkusiems ir neslėpė, kad šis vakaras ne tik klausytojams, bet ir jai yra ypatingas.

Koncerto metu buvo pagerbtas ir didžėjus Avicii, kuris šių metų balandžio 26 dieną pasitraukė iš pasaulio. Ekrane pasirodė jo vardas ir gimimo bei mirties datos. Tuomet Rita Ora atliko jo dainą „Lonely Together“.

Žiūrėkite galeriją:

Ritos Oros sėkmę įrodo ne tik publikos ovacijos, bet ir apdovanojimai. Debiutinis albumas „Ora“ ir du Ritos Oros singlai – „R.I.P“ ir „How We Do (Party)“ – netruko pasiekti JK muzikos topų viršų, o dainininkė buvo nominuota „MTV Europe Music Awards“, „BBC Radio 1 Teen Awards“ ir kituose apdovanojimuose.

Tais pačiais metais „MOBO“ ir „MP3 Music Awards“ apdovanojimuose Rita Ora paskelbta geriausia muzikos pasaulio „naujoke“, „Urban Music Awards“ apdovanojo ją metų dainininkės titulu. Beje, Rita Ora ruošiasi išleisti naują albumą – kalbama, jog jis turėtų pasirodyti šiemet.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rita Ora koncerto akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rita Ora koncerto akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rita Ora koncerto akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rita Ora koncerto akimirkos

Po Ritos Oros koncerto festivalininkai niekur nesiskirstė – „Granatos Live“ tapo didžiausia diskoteka po atviru dangumi.

Per kelis paskutinius metus jau susiformavo tradicija, jog muzikinius pasirodymus festivalio „Granatos Live“ didžiojoje scenoje „uždaro“ didžėjai. Ne išimtis ir šie metai – į scena po vidurnakčio žengė „Rudimental DJ“.

Žiūrėkite galeriją:

Britų „drum and bass“ grupę „Rudimental“ sėkmė lydėjo nuo pat jų debiutinio albumo „Home“ pasirodymo 2013-aisiais. Tiesą sakant, šių vaikinų debiutas buvo įspūdingas tiek komercine, tiek įvertinimų prasme. Pagrindinis albumo singlas „Feel the Love“, įrašytas su dainininku John‘u Newman‘u, tuoj pat pasiekė britų singlų topo pirmąją vietą, platininiu tapęs albumas buvo nominuotas „Mercury Prize“ ir pelnė „MOBO Awards“ geriausio albumo apdovanojimą.

Pasirodymai svarbiausiuose muzikos festivaliuose – tiek pilnu, tiek DJ sąstatu, „BRIT Awards“ geriausio britiško singlo apdovanojimas už „Waiting All Night“ ir „išparduoti“ koncertiniai turai užtvirtino jų, kaip vienus energingiausių šou rengiančios grupės vardą.

Žiūrėkite festivalio „Granatos Live“ galerijas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius