-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 08

Ukrainos žvaigždė Monatik pirmą kartą koncertuos Lietuvoje: jo pasirodymai – tikro garso ir vaizdo šou

Populiariausių Ukrainos šokių hitų atlikėjas Monatik surengs savo pirmą pasirodymą Lietuvoje. Kovo pradžioje, sostinėje jis pradžiugins savo gerbėjus nauju šou.
Monatik
Monatik / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Koncertas

Monatik – tai ryškiausia šiandienos Ukrainos žvaigždė, kurio klipai surenka šimtamilijonines peržiūras, dainos karaliauja radijo topuose, o jis pats diktuoja šokių muzikos tendencijas ne tik Ukrainoje, bet už jos ribų.

Atlikėjo karjera prasidėjo 2011 m., kai jis mobiliuoju telefonu nufilmavo savo pirmąjį klipą ir įkėlė jį į internetą. Dabar jis jau turi 3 studijinius albumus, laimėjo „Geriausio atlikėjo“, „Geriausio vaizdo klipo“, „Metų hito“, „Geriausio šou“ nominacijas. Nuo 2016 m. Monatik yra muzikos šou „Balsas.Vaikai“ mokytojas, pas kurį svajoja patekti milijonai talentingų Ukrainos vaikų. 2017 m. būtent jis atidarė Ukrainoje vykusį „Eurovizijos“ konkursą su daina „Spinning“.

Monatik daina „Spinning“:

VIDEO: Monatik - Spinning - LIVE - Opening Act - Eurovision Song Contest 2017 first semi-final

Monatik yra ne tik talentingas dainininkas, bet ir kompozitorius, prodiuseris, šokėjas. Kiekvienas jo koncertas – tai tikras garso ir vaizdo šou. „Naujos, kokybiškos populiariosios muzikos eros pradininkas“, – taip skambiai apie jį rašo kai kurie muzikos apžvalgininkai.

2017 m. Monatik pristatė savo naują šou „Vitamin D“ (liet. Vitaminas D), kuris pripažintas geriausiu metų šou Ukrainoje ir buvo rodomas Naujųjų metų naktį per nacionalinę Ukrainos televiziją. Po šio šou Monatik populiarumas išaugo iki neįtikėtinų aukštumų. Pilnos arenos ir salės ne tik gimtojoje Ukrainoje, bet ir Europoje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur atlikėjas šiuo metu koncertuoja, o bilietai į jo koncertus buvo tiesiog iššluoti akimirksniu.

Lietuvoje Monatik pasirodymo laukėme beveik devynerius metus ir pagaliau jis atvyksta čia su savo nauju šou. Atlikėjo geriausios dainos skambės kovo 1 d. Vilniaus „Pramogų“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius