-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 22

Vilniuje pasirodė būrys Ukrainos žvaigždžių: širdis virpino paramos koncertas

Penktadienio vakarą sostinėje vienoje vietoje buvo galima išvysti būrį Ukrainos žvaigždžių. Čia vyko specialus renginys – Ukrainos paramos koncertas.
Ukrainos paramos koncertas „Labas vakaras! Mes iš Ukrainos“
Ukrainos paramos koncertas „Labas vakaras! Mes iš Ukrainos“ / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Vilniaus „Avia Solutions group“ arenoje vykusiame Ukrainos paramos koncerte „Labas vakaras! Mes iš Ukrainos“ dalyvavo ryškiausios šios šalies estrados žvaigždės: MONATIK (Dmytro Monatyk), DOROFEEVA (Nadiia Dorofieieva), Sergijus Babkinas, Jerry Heil, Alina Pash, Olena Kravec, Dmytro Tankovič, Jevgen Smorigin, Viktorija Bulitko, Natalia Garipova, Aksimas Konovalas, Savjanas Karagodinas.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Visi už bilietus surinkti pinigai bus pervesti humanitarinei pagalbai Ukrainos vaikams į Mašos Efrosininos fondą „Mašos fondas“.

„Tai ne tik koncertas. Šį kartą visi susirinksime toje pačioje scenoje, ne tik pasilinksminti, kaip ir anksčiau. Šį kartą susirinksime, nes mūsų šaliai reikia mūsų ir jūsų pagalbos. Ukrainiečiai ir tie, kuriems Ukraina tapo antraisiais namais, komikai ir muzikantai – tokioje sudėtyje dar nesame koncertavę, be to, kai kurie iš mūsų prieš karą dirbome konkuruojančiuose projektuose – bet šiandien laikas susivienyti ir veikti!

Norėdami laimėti, kiekvienas daro ką gali! Mes, menininkai, mokame dovanoti emocijas! Ir toliau dovanosime jas! Esame tikri, kad šiame koncerte ir jūs, ir mes galėsime juoktis ir verkti. Kartu. Nes dabar mes visi esame viena visuma! Visos pajamos bus pervestos į fondą, skirtą šiame kare nukentėjusiems Ukrainos vaikams. Humanitarinė pagalba vaikams Mašos Efrosininos fondui „Mašos fondas“, – savo pareiškime prieš koncertą teigė Ukrainos atlikėjai.

Koncertinė agentūra „ShowLife” sakė, kad Ukrainos atlikėjų koncertai vyks visose Baltijos šalyse.

„Šiandien negalime būti nuošalyje ir privalome ištiesti pagalbos ranką ukrainiečiams, kurių taikią šalį užpuolė agresorius. Šie koncertai ne tik puiki galimybė Lietuvos gyventojams susipažinti su Ukrainos atlikėjais ir kultūra, bet ir reali pagalba kenčiantiems nuo karo vaikams“, – teigta koncertinės agentūros pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius