-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 03

Vokietijos „lounge“ muzikos pankai „De-Phazz“ į Vilnių atveža naują programą

Balandžio 8 dieną į Vilnių atvyksta vokiečių džiazo ir elektronikos grupė „De-Phazz“. Gerai Lietuvoje pažįstama kompanija menų fabrike „Loftas“ surengs ypatingą, intymų ir kiek kitokį, nei grupės gerbėjams įprasta, pasirodymą.
„De-Phazz“
„De-Phazz“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Vilniečių laukia kitoks „De-Phazz“ skambesys

Ši vokiečių grupė jau ne pirmą kartą lankysis Vilniuje. Savo koncertus „De-Phazz“ yra surengę „Forum Palace“, Trakų pilyje bei „Sostinės dienų“ metu – visur jie su miniomis žmonių dalinosi pozityvia energija, todėl Lietuvoje turi begalę gerbėjų.

Šį kartą menų fabrike klausytojų laukia kiek kitoks grupės pasirodymas. Jaukioje ir intymioje aplinkoje „De-Phazz“ klausytojus grąžins prie džiazo ištakų.

„Anksčiau daug dėmesio skirdavome elektroninei muzikai, dabar išmėginome kai ką naujo. Netgi patiems išgirsti savo naują skambesį buvo maloni staigmena“, – pasakoja žavioji grupės vokalistė Pat Appleton. 

Paklausta, ar naujas skambesys neišgąsdins „De-Phazz“ pamėgusius klausytojus, ji papurtė galvą: „Tai ne kliūtis. Yra daugybė būdų kaip paprastais žmogiškais triukais simuliuoti elektronikos garsą“, – priduria Pat. 

Koncertas Ukrainoje sukrėtė grupės narius

Neseniai grupė koncertavo Kijeve. Į pasirodymą susirinko daugybė grupės gerbėjų – salė buvo sausakimša. 

„Žmonės Ukrainoje yra ištroškę kultūrinio prasiblaškymo, pavargę nuo neramumų. Mūsų koncerto dieną Kijeve buvo minimos Maidano žudynių metinės. Tai buvo emocionali diena. Iš tiesų nežinojome, ko tikėtis. Nepaisant visų baisių dalykų, žmonės sugebėjo bent porai valandų atsipalaiduoti ir pamiršti įvykusias nelaimes. Jautėmės dėkingi už galimybę koncertuoti šiame mieste į žmonių širdis atnešdami šiek tiek džiaugsmo“, – prisimena „De-Phazz“ vokalistė.

Pat Appleton teigia, kad „De-Phazz“ nėra politiška grupė: „Mums tiesiog liūdna, kai šalių lyderiai priima sprendimus, kurie supriešina tautas“. Grupė tiek Ukrainoje, tiek Rusijoje turi daug bendraminčių bei draugų.

Tarptautinėje muzikos scenoje jau beveik 20 metų

„De-Phazz“ savo karjerą pradėjo 1997 metais. Atviras požiūris į muziką grupei padėjo išlikti aktualia net ir po 18 metų veiklos. 

„Nėra jokios sėkmės formulės – mūsų hobis tapo darbu, kuriuo mėgaujamės. Sėkmė ateina ir išeina, o mes stengiamės išlikti ištikimi savo stiliui ir kūrybinėms idėjoms.“

VIDEO: De-Phazz - Heartfixer (Death by Chocolate).m4v

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius