Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 02

„Warner Music UK“ išleido naują Radistų ir Beatrich singlą „Good Things“

Prieš dvi savaites pranešę apie sutartį su viena didžiausių muzikos pasaulio kompanijų, Radistai toliau džiugina gerbėjus: „Warner Music UK“ išleido Radistai DJ‘s naują singlą „Good Things“. Nuo šiandien naujoji Radistų ir dainininkės Beatrich daina yra prieinama legalios muzikos transliacijų platformoje „Spotify“.
Radistai ir Beatrich
Radistai ir Beatrich / Asmeninio albumo nuotr.

„Šiandien didi diena – pasaulinė mūsų naujo singlo premjera. Negalime sulaukti, kaip mūsų naująją dainą priims gerbėjai“, – sako Jonas Nainys.
Tai nėra vienintelė džiugi naujiena elektroninės muzikos gerbėjams. Radistai atskleidžia, kad netrukus pristatys dainos vaizdo klipą.

„Prižadame, kad naujo vaizdo klipo ilgai laukti nereikės – žiūrovų teismui jį pateiksime netrukus“, – žadėjo Rolandas Mackevičius.

Naująjį singlą „Good Things“ Radistai įrašė kartu su sparčiai populiarėjančia dainininke Beatriče Pundžiūte, žinomą kaip Beatrich. Vos prieš dvejus metus socialiniuose tinkluose atrasta atlikėja neseniai atšventė 19-ąjį gimtadienį.

„Ypatingai daug savęs įdėjau į šią dainą. Man ji labai artima, nes dainuoju apie gerus dalykus, kurie įvyks ateityje. Šie metai – kaip nauja pradžia. Čia prasideda naujas gyvenimas, kuriame laukia begalė naujų patirčių“, – sakė Beatrich.

Klausykite ir vertinkite:

Geriausiu didžėjų duetu tituluojami Radistai DJ‘s jau 9-erius metus yra elektroninės muzikos vėliavnešiais. Pernai J.Nainio ir R.Mackevičiaus surengti „Radistai Village“, „Radistai Castle“ festivaliai ir kiti šou bei pasirodymai sutraukė daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų.

Šiemet liepos 21-22 d. Obuolių saloje vyksiančiame „Radistai Village’17“ festivalyje gros Brooks, DubVision, Gil Glaze, Riton, Sam Feldt, Sikdope, Steve James, Watermät – iš viso beveik 50 gerai žinomų DJ‘ų ir atlikėjų. Be to, jau paskelbta, kad rugpjūčio 4 d. Trakų pilyje vyksiančio vienos dienos festivalio „Radistai Castle 2017“ pagrindinė žvaigždė bus populiarusis Danijos didžėjus Martinas Jensenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius