-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 17

„X faktoriaus“ dalyvis R.Guido atskleidė, iš kur semiasi stiprybės

Šį sekmadienį – projekto „X faktorius“ finalas. Jo metu paaiškės penki dalyviai, kurie keliaus į superfinalą. Visi atlikėjai šįkart gavo itin atsakingą užduotį – per savaitę jiems teko paruošti net po dvi dainas. TV3 žiūrovų laukia muzikos ir aistrų kupinas vakaras, o dainininkų – intriguojanti kova, nes iki superfinalo teliko vos vienas žingsnis. Didysis šou prizas – 15 tūkst. eurų, šlovė ir pripažinimas.
Gvidas Ropė-R.Guido
Gvidas Ropė-R.Guido / TV3 nuotr.

Šio sezono staigmena – net iki septintojo finalo nukeliavęs reperis Gvidas Ropė-R.Guido. Ir nors antrajame finale teko kovoti dėl išlikimo, vaikinas įrodė, kad yra vertas kur kas daugiau. Gvidas ne tik užsiaugino gerbėjų armiją, bet ir sustiprėjo kaip atlikėjas. Kuo labiau „X faktorius“ artėja prie superfinalo, tuo labiau Gvido pasirodymai žavi teisėjus. R.Guido įveikė disko, pop muzikos, net „Queen“ dainų iššūkius ir drąsiai žengia toliau. Gal todėl, kad Gvidas nuo jaunų dienų jėgų ir stiprybės semiasi iš sporto?

„Karatė yra pirmas sportas, kuriame aš atradau save. Praktikuoju tradicinį karatė jau 14 metų ir tai mano gyvenime iki šiol užima didelę laiko dalį. Tai yra tas sportas, kuriame jaučiu, kad galiu nusiraminti po sunkumų ir atskleisti savo kaip kovotojo dvasią. Karatė ugdo ėjimą į priekį, nepasidavimą emocijoms bei sutvirtina charakterį. Tai man padeda šiame projekte ir gyvenime“, – sako šou dalyvis.

TV3 nuotr./Gvidas Ropė-R.Guido
TV3 nuotr./Gvidas Ropė-R.Guido

Dalyvaudamas projekte, R.Guido pritaiko sporte įgytas žinias. Įtampai nuimti padeda atsipalaidavimo pratimai. Juos vaikinas atlieka prieš lipdamas į sceną. Prieš trejus metus Gvidas išsilaikė juodą diržą – kelionė iki jo truko dešimt metų. Prieš porą metų Europos čempionate užėmė dvi trečias vietas.

„Kadangi į „X faktorių“ atėjau antrą kartą, mano tikslas buvo padaryti geriau nei pirmą – patekti į tiesioginius finalus. Tačiau, kai pasiekiau pusfinalį ir finalas yra pasiekiamas ranka, kovotojo dvasia veržiasi per kraštus. Kažkas gali sakyti, kad nenori pergalės, tačiau visi giliai širdyje nori nugalėti. Bandysiu „prasikasti“ iki finalo“, – atvirai kalba projekto dalyvis.

Gvidas neslepia iki šiol girdintis pastabų, neva repas yra ne muzika ir norint ją atlikti, nereikia jokių įgūdžių. Kritikai žeria, kad R.Guido nedainuoja, o kalba ant muzikos. Tokios kalbos „X faktoriaus“ dalyvį ypatingai erzina.

„Jei žmonės taip kalba, tegul ateina, parodo ir nueina tiek, kiek nuėjau aš. Repui reikia labai daug dalykų, turi jausti ir mylėti šią muziką. „X faktoriuje“ mėgaujuosi kiekviena praleista akimirka. Tai yra mano gyvenimo nuotykis. Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę susipažinti su tokiais nuostabiais žmonėmis“, – kalba reperis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius