Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 17

„X Faktorių“ paliko dar dvi dalyvės – abi Samo mokinės

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo antrąjį „X Faktoriaus“ finalą. Tiesioginės transliacijos metu paaiškėjo dvi dalyvės, kurios paliko šou. Tai – dvi Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokinės.
Antrasis „X Faktoriaus“ finalas
Antrasis „X Faktoriaus“ finalas / „X faktoriaus“ nuotr.

Mažiausiai žiūrovų balsų surinko Rūta Budreckaitė. „Kėdžių iššūkio“ etapo neįveikusi mergina į projektą buvo deleguota žiūrovų. Internete ji sulaukė labai daug palaikymo. Deja, bet jausminga daina, nepriekaištingas įvaizdis ir įspūdingas pasirodymas neįtikino nei teisėjų, nei žiūrovų.

Nors scenoje Rūta atliko dainą, kuri labai patiko, teisėjams pritrūko energijos ir geresnio vokalo. „Noriu tau palinkėti vidinės energijos ir tendencingo, kasdienio darbo“, – sakė po pasirodymo Justė Arlauskaitė-Jazzu. „Linkiu atidaryti gerklę ir sielą“, – sakė Marijonas Mikutavičius.

Išlikimo dainas atliko Rimvydas Matukynas-Antturi ir Emilija Misiūnaitė. Dalyviams sudainavus lemiamas dainas, teisėjai išsakė savo nuomonę. Už Antturį balsavo Marijonas Mikutavičius, Saulius Prūsaitis, Justė Arlauskaitė-Jazzu. už Emiliją – jos mokytojas Saulius Urbonavičius-Samas. „Manau, kad tai yra tavo kelio pradžia. O tu būsi su muzika visą gyvenimą“, – savo mokinę guodė Samas.

Kol kas savo komandą pavyko išsaugoti M. Mikutavičiui. Joje Rimvydas Matukynas-Antturi, Lukas Zažeckis, Renaldas Malinauskas ir Silvestras Beltė. Savo komanda itin patenkinta J. Arlauskaitė-Jazzu. Projekto teisėjai tikina, kad tai patys stipriausi dalyviai.

Kitos savaitės pasirodymui ruošiasi Lukas Jonaitis, Kristina Jurevičiūtė, Milda Martinkėnaitė, Daviti Adamashvili. S. Prūsaičio komandoje – grupės: „Intervalai“, „Rokas ir Laurynas“, „Good Time Boys“.

Palaikyti savo favoritus galima ne tik prie televizoriaus ekrano, bet ir filmavime. Įsigyti bilietus į tiesioginius finalus ir superfinalą, vyksiantį „Žalgirio” arenoje, galima puslapyje „Tiketa.lt”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius